hilalozlem şuanki fiyatı aldım canım dediğim gibi 124 dediler beniö perinatoloji doktoru şimdiden 200 bin diyor yeni yılla zam olcak. Ah rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin bende 2 sene tedavi gördüm çok zor süreçler çok iyi bilirim düşükte yaşadım kimyasalda, smearım kötü geldi kanser olabilirsin dediler jinekolojik onkolojiye gönderdiler ameliyat oldum parça alındı falan çok şükür temiz çıktı 6 ayda bir kontrol dediler. Sonra tekrar tüp bebek negatif derken şimdi kendiliğinden oldu ve gerçekten denize düşen yılana sarılır misali 3 buçuk ayda 120 bin tl harcadık fetaliymiş muayenesiymiş kanıymış cart curt. Detaylıya sadece 18 bin istiyor 16. Haftadan detaylıya başlıcaz dedi anladım ki tek seferlik değil bunlar geçirecekler dahada bize bu şekilde ordan ayrılma kararı aldık. Yani o kadar emek çaba varki yeterki sağlıcakla doğsun diye parayı falan insanın gözü görmüyor ama işte bazı yerlerde bu şekilde kullanıyor. Yazık günah 500 bin lira ne demek ya ama biliyorlarki siz muhtaçsınız oraya o yüzden biz ne istersek okeyler modundalar. Rabbim hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benimde kontrol edilecek serkraj için bakılacak bi dahaki gidişimde ihtiyaç varmı diye. Bilmiyorum bu kadar çabadan sonra sağlıcakla doğurmadan inanamayacağım galiba korkudan hiçbirşey alamıyorum çocuğuma.