Btl0101 Denizli özel sağlık hastanesi 65 bin şuan sezeryan ücreti ocakta değişir tabi bakalım ne olcak ☺️
bongomi simgee1907 acıbademe de çok pahalı fiyatlar yazmışlar burda ya tabi arayıp öğrenmek daha sağlıklı ama bir de kendi doktorum memorial da çok seviyorum onda doğurmak istiyorum o da belki liv vadi ye geçebilirmiş bilmiyorum ne yapacağımı
Rabiul bongomi yani yılbaşından sonra ne olacağı belirsiz 2024’te 33.000 TL’ye sezeryan olunca 90 pahalı geliyor😁😁 ama tabii ki Kızılay’daki doktor haftam büyümüş bakamam derse 90’a kaldık
aybike2212 carolina07 al işte günümüz muane ücretleri bile bundan pahalı yazıklar olsun bizi bu hale getirenlere
asleeyy bongomi lüleburgaz da 2023 yılında 15 bine doğurduğum kızımı aynı hastane yine şuan ki fiyatı sezaryen 50 bin dediler yeni yılda ne olacak bilmiyorum kısmetse nisan doğum 🤷♀️
bongomi asleeyy sağlıkla kucağınıza alın inşallah yeni yıla girmeye sevinelim mi üzülelim mi bilemedim aklımda tek gelecek zamlar var
beautymom bongomi heh işte o sırada bende devreye giriyorum 😁 sen istiyordun en çok noldu diyorum susuyor 😁😁😁😁
yazcoming bongomi İstinye Liv hastanesi - 128 bin ödedim 24. Haftada paket aldım Medicana Beylikdüzü - 90 bin spinal olursa +8 bin Vadi Liv- 28. Hafta itibariyle 155 bin vermişti Kolan - 33 bin civarıydı Atakent Acıbadem -168 bin
sugunes bernaustuner bu normal doğum ücreti mi acaba? Ay çok saçma geçen ayların ücretini alması zaten ücretle muayene oluyosun o zamana kadar
sugunes bernaustuner birde paket fiyatı olarak mı aldınız 158 bini? Sırf doğum ne kadar acaba ben onu merak ediyorumda çünkü sanırım paket ücretleri baştan alınıyor toplu ödeme yapamayız da anca işte sonunda
Bebis25 Nurkhrmnn yok zorunlu sezaryen, ikinci doğumum benim çatim müsait değil normal icin. Bende ilk defa gidiyorum bu hastaneye genel olarak temiz güzel inşallah doğumdan sonra da memnun kalırım
edaonyurtttt Medicalpark doğum paketi aldık piz prof olan 120 ya da 125 bin olmasi lazim.pakete doğum,kontroller kapı süslemesi fotoğraf çekimi kan idrar testleri falan dahill
Dilos24 buketnurkupoglu merhaba Ümraniye atlas hastanesi ibrahim beye gidiyorum çok memnunum. Gereksiz testler ilaçlar zorlamalar yok. Aşırı aşırı memnunum doktorumdan