tgceomerannesii LadyX 4 yaşında oğlum var adı Ömer Asaf şimdi de 5 aylık hamileyim kızım olacak ismi Eslem olacak Allah’ın izniyle 🥰
LadyX tgceomerannesii sen de uyumlu olmasına gerek yok diye düşünenlerdensin demek ki 🥰 anlamı güzel olsun en önemlisi bu
-1ilk-anne- LadyX 5 yaşında bir kızım var ismi Hafsa Zümra şimdi tekrar kızım oluyor onun ismini de Menesa Ada koyacağız inşallah
arb 5 yaşında bir kızım var adı Ada Mila Oğlumun da kısmetse Eşref Emre koyacağız Dayısı diziden esinlenmiş bizde kıramadık kızlar☺️
meliikebrar 1.5 yaşında kızımız var ismi Ebrar 🩷🤲🏻🥰 Allah’ın izniyle oğlumuzun adını da Muhammed Tuğra koyacağız 💙🤲🏻🥰
LadyX Talentedmom bizim isimlerimiz hiç benzemiyor ama annem yine karıştırır hepimizin ismini sayardı 😂
Fatmanurduru Talentedmom oğlunuzun karakteri nasıl acaba doğumuma 50 gün kaldı halen isme karar veremedik😌 kızımın adı duru, oğluma doruk düşünüyorum ama arada kalıyorum 🙏
daisy__ Aysetuzlu kuzucum ben pek isim anlamı falan anlamam ama anlamına göre nazik sevecen hoşgörülü böğürtlen gibi anlamları var pek bi nazikliğini göremedim ama kendini öyle bir sevdiriyor anlatamam
yagmuripekharmankaya LadyX Orta asya türklerinden geliyormuş isim; ağaçların, kayaların üzerinde oluşan damar anlamına geliyormuş 🙈
Mege_Adanisa LadyX inşirah suresinden geliyor çok seviyorum 🥹tuhaf geliyordur size ama değişik isimleri çok seviyorum 😘
sibel5 LadyX 9 yaşın da kızım var Meryem 2 buçuk yaşın da oğlum var İslam 22 haftalık hamileyim Zeynep olacak