bebitoommmm bebitoommmm LadyX kızlar başka doktor erkek dedi detaylı ultrasona girince netleşir heralde artık ya Beril ismi gitti gibi 😆
merveylmzmerve Gecegunesi havra ne demek bizim orada içli köftenin içsiz kızarmış haline havra derler 😂
betulco Ay ya bizde kızımızı detaylı ultrasonda öğrendik %80 kız demişlerdi öncekilerde ilk ismini Defne düşündük ikinci ismi ise Asel olucak Defne Asel uyumlu geldi bize şimdiden çok okeyiz 😊🫠🥰🎀
Hurricane LadyX 3 yaşında oğlum var ismi Mir Yunus. İkinciyi düşünüyorum, daha isim bulamadım. Ne erkek ne kız ismi yok, öneriniz olursa yazabilirsiniz 😁🌸
ayseekck Hasan ali koymayı düşünüyoruz erkek olursa Hira hüsne kız olursa Yarın inşallah cinsiyetini ögrenecez
bahardurum Bir kızım var Asel duru 🫠 2. Si yolda doktor erkek tahmininde bulundu . Eğer öyleyse Asil doruk ya da Mir Asil düşünüyoruz bakalım 🌹
gamze6p @LadyX 3 yaş oğlum var Engin Alparslan 🩵🧸İkinci bebetoya hamileyim adını Göktürk 💙koymayı düşünüyoruz
Quen_14 LadyX ben kardeşlerin isminin uyumlu olmasını pek doğru bulmuyorum sırf kardeşine uysun diye isim koymak haksızlık gibi geliyor bence anlamlı olmalı uyumlu olmasa da olur
bsrayksl2 LadyX 4 yaşında kızım var adı Zümra hamileyim martta doğumum olucak inşallah kızımın adını Bade Hüma olarak düşündük 🌸
aesrademr Kızlaaarrr ben de mira düşünüyorum ama yanına hangi isim yakışır Yada aklınızda değişik bir isim varsa önerir misin z