Melegimmmmmm Öncelikle dış gebelikte beta değeri düzenli yükselmez bir yükselir bir düşer yani sürekli bir artış olmaz. Ama sizde sürekli bir artış var bence sizinki dış gebelik değil. Benim ilk öğrendiğimde adetim 2 gün gecikmişti kan verdim 391 çıktı 2 günde bir başka bir hastanede verdim 280 1544 ve 849 şeklinde ilerledi. Doktorum büyük ihtimalle dış gebelik olduğunu ve acilen kürtaj olmam gerektiğini söyledi. Aynı gün kürtaj için gittik tam 5 haftalıktı doktorum kürtaja almadan son bir kez bakmak istedi ve vajinal ultrason yaptı tüplerimin temiz olduğunu rahmimde küçük bir nokta gördüğünü söyledi. Son bir kez kan testi vermemi istedi hemen kan testi verdim ve sonuç 4668 çıktı yani hamileymişim ve daha çok yeni olduğu için görülmemiş. 6+3’te de kalp atışını duyduk. Büyük ihtimal 2.test verdiğim hastenenin kitleri sorunluydu o yüzden beta yanlış çıktı diye düşünüyoruz. Şuan 28 haftalık hamileyim çok şükür her şey yolunda. Demem o ki Allahtan ümit kesilmez siz dua edin inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.