Elfidanur Kızlar fıkır olması amaçlı oda yapıcam resımlı olursa sevınırım ♥️ oda yapanlar nerden aldınız guvenılır bır site vs marka onerılerınızı beklıyorum 🥰♥️
benceyn Elfidanur instagramda luabebek var oradan almıştım gayet güzel çıktı. Altı yavrulu karyola aldım 3 kapılı dolap bir de şifonyeri vardı
Kubra12355 Elfidanur bende bbutik ten aldım Instagram’da sayfası var 31ine 90*190 yatak ve 3 kapılı 120 cm dolap sifonyerde alsaydım 5k idi odayı çok mobilyayla boğmak istemedim açıkçası oyuncak dolabı birseyim de vardı onuda koydum böyle işte 😂 beşiği anne yani olarak tercih ettim park yatak odasını genç odası gibi yaptım biraz daha
Elfidanur glnzkrkmz aynen fıkır olarak aklımda kesınlıkle buyuyen yatak dıye gecıyor sizlerden de dıkır alayım belki başkaları da bakmak ıster dedım ♥️
yildiz93 Çilek mobilyadan aldım daha geçen hafta. Yılbaşından önce zamlanmadan alalım dedik. 48 bin tl ödedik ama mobilyası çok sağlam büyüyen beşik ve komodinin üzeri ayrılıp çocuğa aktivite masası oluyor. Çok fonksiyonel bir ürün bence.
yoe yildiz93 modelinin adı nedir acaba takımın. Çok güzel görünüyor güzel günlerde kullansın yavrunuz 🐣
Seyma190623 Elfidanur Çocuk odası + park beşik+görseldeki ufak beşik+ bebek arabası pusetiyle+ mama sandalyesi+ emzirme yastıgı,örtüsü,puset örtüsü anne bebek bakım çantası, küvet seti, nevresimi ve yatağı, alesi hepsi toplam 50 bine geldi (denimobi) insta sayfa üzerinden aldık çeyiz paketi gibi yeri izmitte her ile dagıtımı var gidipte alabilirsinz bakıp görüp yani (sadece cocuk odasıda alabiliyorsunuz pakette ekleme çıkarma yapabilirsiniz)
ylduzngt Seyma190623 merhaba yeni mı aldınız kullandınız mı nasıl ürünü sağlam mı. Bende oradan alacağım nasipse
birserazad Seyma190623 ay bayıldım çok güzel ya maşallah güzel günlerde kullansın yavrunuz çok mantıklı seçimler yapmışsınız bayıldım mobilya beşik yerine rahat taşınan beşik almanız yatağını büyük almanız tek kelimeyle muhteşem muhteşem
mervein14 busraguy ben çok memnunum bu takımdan. 1 senedir kullanıyoruz . Geçen sene 46 bine aldık Ben sadece şifonyer almadım onun yerine 4 kapaklı dolap aldım İyi ki almışım. Güle güle kullanın