egeansea penbe_karisi ben portakal suyla birlikte alıyorum demir hapımı. Emilimini arttırıyor dedi doktor Almadan 2 saat önce aldıktan 2 saat sonra süt süt ürünleri çay kahve tüketmiyorum etkisini baya azaltıyormuş
mutlulukmevsimi penbe_karisi ilk doğumda iç kanamadan sebep kanım 6 lara düştü yoğun bakımda 3 ünite kan takıldı sonra asla iflah olmadı ilaçta yaramadı en iyisi demir serumu oldu doktorumda kırmadı serum yazdı.
asil15 penbe_karisi dün gittim cnm hersey yolunda çok şükür haftasiyla gelişimi uyumlu dedi 15 gün sonra tekrar gidicem işte
asil15 penbe_karisi aclik şekerine bakalım dedi birde eski dikislerde incelme var ya o yüzden benim kontroller 2 haftda bir cnm.cok sancin olursa 35 de alabilirim dedi
asil15 penbe_karisi şuan için biraz daha incelme varmış ama bebek için değil sejin için sıkıntı olur sancin çok olabilir dedi .bakalım dayanır inşallah.ay şaka maka bende 3.tirimiseree girdim ya bugün
Quen_14 penbe_karisi aa baya düşükmüş benimde 7.4tü ilaçla yükselmedi serum taktılar 5 günde iğne yaptım ilaçları da bırakmadan devam ettim geçen ay 11 bu ay 11.5 çıktı
beautymom penbe_karisi evet kuzum neden öyle oluyor ki acaba pekmez iç bakalım balım inşallah düzelir ya 💜
Quen_14 penbe_karisi verirlerse senin için iyi olur ya ben serumdan önce başımı kaldıramıyodum halsizdim çok ayağa kalkınca başım dönüyodu gözüm kararıyodu iştahsızdım bulantım oluyodu ve aşırı derece diş etlerim kanıyodu