mutlulukmevsimi penbe_karisi ben ayda bir hemoglobin tahlil veriyorum demir serumu aldım o baya rahatlattı beni haftaya kan vereceğim duruma göre belki yine serum veririm dedi doktorum ilaç bir işe yaramıyor bende serum daha iyi oluyor.
Mamiko_2020 @penbe_karisi Benim değer 2.3tü 😣1 aydır ilaç kullanıyorum haftaya tekrar kan vericem yoksa damardan alıcam.Gebeliklerimde bi türlü toparlanamıyorum ilaç vs fayda etmiyor🤷🏻♀️
Mamiko_2020 supermooomy benim 2.3 berbat diyordum sizin ne öyleee 😶😶😶Bende damardan alıcam yükselme olmazsa 🤷🏻♀️
asil15 penbe_karisi dün gittim cnm hersey yolunda çok şükür haftasiyla gelişimi uyumlu dedi 15 gün sonra tekrar gidicem işte
Quen_14 penbe_karisi aa baya düşükmüş benimde 7.4tü ilaçla yükselmedi serum taktılar 5 günde iğne yaptım ilaçları da bırakmadan devam ettim geçen ay 11 bu ay 11.5 çıktı
penbe_karisi beautymom kız bende özele gidiyorum aldığım ilaç pahalı 760 falan alıyor eşim icerigide baya zengin anlamadım ya
beautymom penbe_karisi evet kuzum neden öyle oluyor ki acaba pekmez iç bakalım balım inşallah düzelir ya 💜
kendinehaskadin penbe_karisi kan değerlerim düzelmiş yazarım demiştim ya güzsepetinden sıvı kara üzüm çekirdeği özü aldım o işe yaradı düşünürsen öneririm. İnstagram adresleri var inceleyebilirsiniz
supermooomy penbe_karisi evet ya ben ilaç alamıyorum kusmaktan o yüzden yükseltemedim şu an 3-4 olduysa şükredecek haldeyiz