aybike2212 karpuss hafta olarak aynıyız bizde 14+2 bende sabırsızlanıyorum 16.haftada doktor kontrolümüz var umarım gösterir gerçi ektim öğrenecek ama bir kızım var bakalım rabbim ikinci meyvemi ne nasip edecek
karpuss aybike2212 inşAllah gösteririm Rabbim gönlüne göre versin. Benim de devlet söylemedi dayanamadım özele gittim orada öğrendim 😇
karpuss Momlife_ bende bu zamana kadar hep devlete gittim sadece cinsiyeti öğrenmek için özele gittim bir de devlet soruların çoğunu geçiştiriyor onları da sordum içim rahatladı
senaaaaaaaaa1 karpuss bende bugün 2 li test için perinatoloji doktoruna gittim baya detaylı muayne etti cinsiyetini isterseniz söyleyeyim dedi %98 kız dedi şaşırdım baya erken öğrendik oğlum göstermemişti 17 de öğrenmiştik 😃
karpuss senaaaaaaaaa1 yaaa ne güzel bizim doktorumuz 45 saniye muayene ediyor o sinirimi bozuyor biraz o kadar hafta bekleyip saniyelik görmek çok kötü. Hayırlı olsun 🌼
karpuss nckmk18 yani tam bilmiyorum ama işinin ehli doktorsa değişmeyebilir ama pekte emin olma bence ileriki zamanlarda daha net belli olur
karpuss ervanur38 inşAllah kızı tatmışsınız bir de oğlunuz olur. Rabbim gönlünüze göre versin. Evet burda bende attım çoğu kız dedi ama erkek çıktı 😅
aybike2212 karpuss ben özel takipliyim zaten umarım 16da öğrenirim ne gelirse Rabbimden bir tırnağını yaratamayız Rabbim hayırlı sağlıklı versinde ne gelirse başımız gözümüzle
senaaaaaaaaa1 karpuss vallah ben 2 li testi böyle cok detaylı bilmiyordum yani yarım saat ultrason ile heryerine baktı sanki 20. Haftadaki detaylı ultrason gibi şaşırdım
ipekbocegiim karpuss aayyyyy ben de haftaya 14+3te gidecem inşallah benimki de belli olur. Çok merak ediyorummm. Kesin erkek miymiş yanılma falan olabiliyor bazen.
karpuss ipekbocegiim %90 erkek dedi canım değişir mi bilmiyorum 😅. İnşAllah seninki de belli olur canım
kuzucular 12+1 de yüzde 80 erkek dedi banada 15te tekrar gel kesin olarak söylüyebilirim dedi bakalım 🥰