ozlemyilmaz60 Kızlarım da hep yeşil erik yeşil elma limon ekşi şeyler istedim ama şu an oğluma hamileyim ve canım aşırı tatlı istiyor sürekli yiyebilirim yani ama kızlarla tam tersine hiç tatlı yiyesim yoktu
beautymom İlk elli mandalina ve portakal nar aşerdim ama ekşisinden sonra dolma aşerdim turşu , şimdide çağla ve erik istiyorum kaç haftadır ağliyorum artık ama bulamıyoruz internette hep dondurulmuş var öyle istemiyorum 🥲 paşam beni sınıyor oğluşum 💙😊
burcuo Nihannnnn Kızımda hep limon salata ekşi bir şeyler canım istemişti. Henüz 9 haftalık hamileyim, bu sefer de limonlu ekşili şeyler yemek istiyorum genelde. Oğlumda ekşiye düşmemiştim. Şeftali ve Trabzon hurması epey yemiştim diye hatırlıyorum.
Fatmanur_0416 Nihannnnn kızım olacak bol tuzlu ekşili acılı şeyler aşerdim halen de öyle devam ediyor söylerlerdi inanmazdım 😂
sumeyyeyilmaz Nihannnnn cinsiyet henüz belli değil ama aşırı derecede tuzlu şeyler ekşi şeyler aşeriyorum İlk gebeliğimde aşırı tatlı aşermiştim ve oğlum olmuştu 😁
avukatannem sumeyyeyilmaz ye tatlıyı doğur Hakkıyı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi demişler ama tuzlu yiyince ne oluyor ahhshdn bence mide bulantısına karşılık olabilir mi 😂
sumeyyeyilmaz avukatannem işte ekşi tuzlu ne ararsanız yerim 😁 yok oğlumda da bu gebeliğimde de bulantı kusma mide bulantısı falan yaşamadım
bltt Deli gibi ekşi ve tuzlu yedim aşırı koku hassasiyetim ve bulantım var 15+3 deyim hala geçmedi bu hafta cinsiyeti öğrendik bebiş erkekmiş 💙 ama öyle aşermem olmadı daha 😊
Gamzeee__ Nihannnnn ilk turşu ardına kavurma ilk çocukda da aynıydı 2. Gebeliğim şuan cinsiyetimizi bilmiyorum 🥰