yorgunannis Nihannnnn ben ilk zamanlar haşlanmış patates aşerdim sürekli bebişim kız💕 İlk kızımda ise sadece bir kere aşerdim o da acılı şalgam😀
Fulyaaa1 Nihannnnn kızım da hep ekşi tuzlu şimdi oğlum da aşırı tatlı çikolata felan istiyor derlerdi inanamazdım gerçekten doğruluğu varmış 🤣
deletedmom43191 Nihannnnn oglumda deli gibi kavanoz kavanoz salatalik turşusu yedim bi yandan da paket paket çikolata yedim
gfc02 Nihannnnn oğlumda bol tuzlu erik aşermistim şimdi cinsiyeti daha belli değil geçen gün künefe canım çok pis çekmişti dahada başka birsey aşermiyorum😂
Kitappsever_1 Nihannnnn toprak çamur oje kokusu çamaşır suyu kokusu aseriyorum ilk oğlumda toprak yine asermistm ama bu oğlumda bunlar daha çok yoğun 😭 çamurlu videolar izliyorum canım çok çekiyor rahatliyorum bide
figencess Benim ilk günlerde bol limonlu salatalar çekti sonra ıspanaklı börek sonra 5-6 hafta tatlı ve hamurişi ortaya karışık gittik😂🙈 bebeğim erkek ☺️
Bu0 Nihannnnn oğlumda hiçbirşey aşermedim neredeyse bu ikinci hamilelik cinsiyet belli değil ama bildiğin herşeyi canım istiyor en çok ciğer burnumda tütüyor ama tutuyorum kendimi birde canım aşırı derecede hamsi istiyor
ebrudefnee Nihannnnn şuan sadece tatlı şeyler istiyor yoğun tatlı ama çikolata felan kesmiyor cinsiyet belli değil ilk gebeliğimde 1 kere kavun aşermiştim canım turşu felan istiyordu bebeğim kızdı