beautymom ments kusamıyorum ki kız keşke kussam ya öğürme oluyor zor dayanıyorum totom da küçülmüş 🤭😁
ments beautymom ahahah canım ya , benim de büyümedik yerim kalmadı 😁şiştim sanki şu ara çok. Zaten kilo da alıyorum 🤭
demetov deryagunduzzz benim de öyleydi karnım yoktu hiç. 36 haftadayım 14 kilo aldım son 2 ayda kilo almaya başladım
susamannesi_ 12+0 ✨ 1 kilo aldım karnım çok hafif belirgin ama hiçbir pantolonum olmuyor kot da kumaş da, düğmeyi kapatsam bile rahat edemiyorum asla normal mi? Hamileliğim öncesi hep sıkı şeyler giyerdim yani tam olurdu o yüzden de olabilir ✨🍋
deryagunduzzz Sarfaraz_17 nsıl bu kadar az kilo almayı başardınız bu anketi açtıktansonra 3 kilo aldım 😂
asminroz Melike3506 kız millete bakiyorum dümdüz karın 1 kilo bile almamış doktor kaç kilo aldın diyince utanıyorum😅😅
minikari Melike3506 endişelenme bende 14 haftalıkken karnım vardı yani anneme çekmişim bebiş direk kendini belli etti 14 haftalıkken dışardan çok net belliydi hamile oldugum şuan 9 aylık olduk çok şükür kimisinin iç karnı büyük oluyor karnı pek çıkmıyor kimisinin tam tersi oluyor 🥹🌸 tadını çıkar bol bol göbüşünü sev
Melike3506 minikari evet öyle seviyordum hep zaten bugünde oğlum olacağını öğrendik oğluşum diye diye sevcem 🥰
Busranur_mnts deryagunduzzz benim 4 aydan sonra kilo alımı başladı bebek gelişimi iyiyse senin kilo alman çok önemli değil 🥰
Melike3506 asminroz ben de geçen hasta kayıtta sırada bir kadın gördüm önümde, 6 aylık hamileyim dedi kadının karnı yok neredeyse hafif bir çıkıntı var ama kadın uzun boyluydu ve zayıftı bir de sanırım iç karın meselesi