Hayalperest1 deryagunduzzz canım ben 45 ile hamile kaldım 65 ile doğuma gittim bebeğim 3600 doğdu şuan 55 kiloyum boyum uzun eski halime döndüm
adl_12 deryagunduzzz İki bebem var ilkinde 10 kg civarı aldım ikinci de 8 kg aldım şuan 3. Yeni öğrendim 58 kg bakalım önümüzde ki günlerde neler olcak
nkkl Melike3506 bende 14 haftalığım 6 kilo aldım karnım çok az çıktı belli olmuyo sanırım bebeğe gidiyo yediklerim bende bi değişiklik yok ve çoğu kişi ilk gebelikte kilo alınır diyo bakalım nasıl olucak ilerleyen zamanlarda
Anensinkuzusu_35 deryagunduzzz bende 16 haftalıkken 1 kilo almıştım okadar yememe dikkat etmeme rağmen şuan 8 kilo aldım doktor ben şok sinirlerim bozuldu dikkat etmesem kaç alırmışım şuan 24+6 haftalığız inşallah çok almam daha 😔
Sevimlimom deryagunduzzz bende aynı 4 buçuk aylık oluyorum ilk haftada verdiğim kiloyu alıyorum afedersin kusmaktan yiyemiyordum biraz düzeldim şükür
Serivebebegi deryagunduzzz doğuma 22 gün kaldı 2kilo sadece aldım bebek büyüdüğü sürece sıkıntı yok en güzeli 😍😍🌸💕
ozozy deryagunduzzz korkma 5. Aya kadar benim de karnım yoktu çok az kilo almıştım hamile kaldığımda 52 kiloydum 5. Ayda 55 56 falandım ve dümdüzdü karnım herkes bir laf söylüyordu yemiyorsun bebek beslenmiyor zayıf kalacak diye neler neler dediler ama 5. Aydan sonra hem ben hem bebeğim baya kilo aldık karnım baya belirginleşti doktorun eğer normal haftanla uyumlu korkma diyorsa bir sıkıntı yok dışarda ki seslere aldırış etme.
beautymom ments bebiş iyi olsun da kuzum gerisi mühim değil, abur cubur çok yemiyorum bn şekerim yüksek çıkmışta günde bi tane kücük çikolata filan yiyorum bazen 😌
ments beautymom ya canım benim, benimde oğluşum olacak inşallah, aslında dışardan bakınca çok bir kilolu durmuyorum, bakalım sona yakın ne olacağım 😁 52 ile başladım 58 oldum. Boyum da kısa tabi 1.51. Aç olunca hemen midem bulanıyor, rahatsız ediyor.
kaya_kaya deryagunduzzz 20+0 3 kg verdim 600 Gr almışım verdiğim kilonun henüz bende almadım. Ne kadar geç kilo o kadar iyi verilmesi kolay olur 😅
beautymom ments belki ilerde alırım vnm ama midem bulanınca yemekten iştahtan kesiliyorum bazen bu daha kötü beslenemiyorım yine iştahın yerinde senin boşver daha iyi kuzum ❣️ bu hamile günlerimizi arayacaz 😌🥲
ments beautymom doğru canım doğru , yemene içmene dikkat et aç kalma sakın, ilerleyen zamanlarda belki daha güzel kilo alırsın. Kusmaların geçmedi mi daha . Çok zor o ya .
beautymom ments kusamıyorum ki kız keşke kussam ya öğürme oluyor zor dayanıyorum totom da küçülmüş 🤭😁