kullanicicadi teşekkür ederim canım. Ben öğrenci olunca farklı şehirde tek yaşadım tek başıma hayatı omuzladım, zaten öncesinde de yemek yapmayı biliyordum anneme bakardım veya yaptırırdı bana. o yüzden yemek ve temizlik konusunda hiç problem yaşamadım evlendiğimde de. Benim eşimde çok düzenlidir geceden yarınki tüm kıyafetleri hazırlar, kendi çekmecilerine dokundurmaz asla hep kendi düzenler. Onun ailesi de temiz değil ama eşim de dışarıda üni okuyup tek başına farklı şehirlerde çalıştığı için kendi başına öğrenmiş her şeyi. Onun ailesi de ev çerçi gibi ne ararsan var hiçbir şeyi atmazlar.,temizde değiller o kadar. ailesinin evine gittiğimde çıldırırım ya en basiti tezhag üstünde milyon tane şey var midem bulanır öyle bulaşık yıkadıktan sonra falan. Ama ben tam tersiyim gereksiz olan her şeyi çöpe atarım. Bir de biraz ferah ev seviyorum ben. Evimizde gereksiz veya fazlalık bir eşya almadım ortalıkta da öyle yok. O yüzden temizlemek ve düzen daha kolay oluyor. Bizde bebek yok ama olsaydı nasıl olurdu bilemiyorum :) yine aynı olurdum her halde o zamanalr evde olacağım için daha takık olabilirim :))