kullanicicadi ben kendi nazarımda söyleyeyim. Öncelikle çalıştığım için tüm temizliğimi haftasonuna bırakıyorum. Sabah kalkar kalmaz önce kirli çamaşırları makineye atıyorum. Yatak odası çarşaflarını çıkartıyorum hemen. Tüm dolapları düzeltiyorum. Önce her yerin tozunu alıyorum. Sonra halıları süpürüp halıları kaldırıyorum bir köşeye. Sonra yerleri siliyorum. Sonrasında tekrar halılarımı serip bir de öyle süpürüyorum. sonrasında makinedekileri seriyorum tekrar çamaşır atıyorum. Bu arada hemen ocağa bir yemek koymayı da ihmal etmiyorum. Nevresim takımlarımını seriyorum. Sonrasında banyoya geçiyorum,banyoyu yıkadıktan sonra balkonlarımı yıkıyorum, duş alıp köşeme çekiliyorum :)) Evimiz 3+1 ama ben çok tertipliyim evimiz kolay kolay dağılmıyor, evimizde de kedimiz var öyle aşırı bir tüy dökümü yok zaten. ben temizlik yaparken o makine sesinden korktuğu için kuytu köşeye saklanıyor tamamen temizliğim bittikten sonra ortalığa çıkıyor. Sizde kafanızda oda oda sırlama yapın. ben evin arka tarafından başlıyorum mutfağı en sona bırakıyorum sadece. Ek olarak akşamları da evi topluyorum sürekli. Mutfakta tezgah üstünde asla hiçbir şey bırakmıyorum, zaten temizlik konusunda takığım asla uyuyamam evi toplamadan yatmaya çalışırsam eğer. :))
Benim annem temizlik hastasıydı bana da ondan geçti. Temizlik iyidir ya ben sürekli evin mis gibi kokmasına bayılıyorum,banyoların çamaşır suyu kokmasına falan mis gibi :) yemek yaparken bile gereksiz tüm bulaşıkları ortadan kaldırırım hemen. Yemekte çorba içsek hemen kaseleri alır suyla durular makineye atarım veya suda bekletirim çorba kaselere yapışmasın hemen diye
Sizde tabi bebek var biraz daha zor olabilir.