Gizem__67 1Ali senede bir kere değişiyormuş bıde hafta 1 motorunu temızlıyor bıde şey balıgı Alman lazım temizleyen balık vardı adını unutum şuan
beautymom Asteriaa ay ağlıcam ya hepsi çok tatlı maşallah kedileri çok seviyorum tüyleri kadar ömürleri uzun olsun hepsinin 🥲💜
Cemree01 Yaswinn oyy benim de 2 iran kedim var . Eşim nefret ettiği için evlenince getiremedim annemde kaldılar o bakıyor :( bi insan bu kadar kedi düşmanı olamaz ya . Bu derece olduğunu bilsem yeminle evlenmezdim ahzjsjxmdmd
beautymom elifakylclk A-aa sıpaya bak sen totoşunu ısır mıncır annesiii 🤭 gerçekten hayvanlar çok acayip çok seviyorum hepsini ya Allahın sessiz kulları hareketleri davranışları çok güldürüyor 🥲💙
elifakylclk beautymom kendini insan zannediyor bizimki uyurken falan ortamızda yatıyor ben bazen fazla kızıyorum ama gerçekten sevgisi de başka
beautymom Seyma190623 yaaaa askım benım tipe bak benimde Alex’im var ölürüm ben onlara çok seviyorum kuşları 🥲💙
Seyma190623 beautymom bendeee bide konusuyo aşkım babacık paşa cicikuş ne konuşuyosun be diyo daha çok seviyorum 😂
donovan26 semsem150 bizden daha da heyecanlılar 3 tane korumacı bakıcı olacak gece gündüz başından ayrılmayan ne şanslıyız😄😍🫶🏻
ilkiminannesi 1Ali Annesi tarafından çöpe bırakılan köpeğim vardı 3 ay yaşatabildik, yeni kaybettim 😔bu tatlı hayvanları görmek içimi ısıttı 🥹
Ceyda_k 1Ali Sultan papağanım var 4 yaşında. Ondan önce 1 anne 2 yavru kedim vardı tekir. Çoçuk olunca kaynanam bakıyo kedilerime. 2 gün önce Beta balığı getirmiş eşim. Şimdi hem papağanım hem balığımız yaşayıp gidiyoruz 😆😆😆