1oglanannesi 1Ali evet öyle kayınbabamda sevıyo o yuzden balıkda vardı akvaryumda yeni sattık yalnız kalmıştı esı öldü
Gizem__67 1Ali bızde balık bakıyoruz 2 akvaryum bırınde büyükler bırınde yavrular duruyo boyna doğuruyo lar 🤣
1Ali Gizem__67 ay doğurduğunu nasıl anlıyorsunuz ya ben çok tecrübesizim. İki tanesi beyaz benek hastalığı olmuş kaç gündür onunla uğraşıyorum🤧birde suyu bir türlü çözemedim sürekli çamur gibi sapsarı oluyor 🥺
bltt Bizde 2.5 senedir baktığımız 2 tane Japon balığımız var isimleri hasip-nasip 😂 Birde 2 yaşında bir oğluşum var Tarçın bey 🐶
elifakylclk Kedim var 5 senedir bizimle. Hamile olduğumu hissettiğinden beri benimle muhatap olmuyor tuvaletini sağa sola yapıyor büyük bir kıskançlık atağında şuan.
beautymom elifakylclk A-aa sıpaya bak sen totoşunu ısır mıncır annesiii 🤭 gerçekten hayvanlar çok acayip çok seviyorum hepsini ya Allahın sessiz kulları hareketleri davranışları çok güldürüyor 🥲💙
Suppermom 2017 den beri 3 kedim 2023 ten beri 1 köpeğim var. 34 haftalık gebeyim yaniii 5. Çocuk geliyor 😅 evde huni takıcazzzz 😅😅 Bebeğin tüm eşyaları kardeşleri tarafından kullanılıyor, hepsi onaylandı. Bu aralar Puset hiç boş değil zaten 😅
irmairma 1Ali biri benim diğeri eşimin oğluşu ikiside 10 yaşında şimdi de inşallah oğlumuzla 5 kişilik bir aile olacağız🥰
guzelmom Bu da benim presesim bizde babaya çok düşkünüz baba evdeyse yatağa giriyoruz baba işte ise yatak odası kapısında yatıyoruz :) Ama ne zaman koltukta yatsam ya karnımın yanında ya da ayak ucumda yatar tuvalete bile tek salmaz beni :) yemek yaparken de sandalyeye çıkar beni izler :) O olmasa çok yalnızlık hissederdim <3
ekncgdss guzelmom desenlerine bayıldım Rabbim ne kadar güzel yaratıyor hepsini ya😍 benim de 1 sfenks kedim 3 tekirim var😊
guzelmom ekncgdss teşekkür ederim herkes görünce sokak kedisi gibi bakmıyor cins kedi gibi asil duruyor ❤️ Tüyleri kadar omurleri olsun ❤️
Gizem__67 1Ali senede bir kere değişiyormuş bıde hafta 1 motorunu temızlıyor bıde şey balıgı Alman lazım temizleyen balık vardı adını unutum şuan
ebrussuu Benim yakışıklı kızım😅🤍 6 yaşında olacak tam 45 günlüktü bizim hayatımıza girdiğinde 🥹 hamile olduğumu daha anladığını zannetmiyorum. Çocuklara zarar vermez ama çok da hoşlanmaz nasıl davranacak çok merak ediyorum inşallah depresyona girmez😂🐣
beautymom Seyma190623 yaaaa askım benım tipe bak benimde Alex’im var ölürüm ben onlara çok seviyorum kuşları 🥲💙