1Ali Bizde akvaryum var, aslında eşim doğum günümde hediye olarak aldı pek bilgim yok aynı zamanda tavsiyelerede açığım🙈
ValideSultan 1Ali 8,5 yıldır köpek annesiyim prenses bir kızım var birde insan evladı olan oğlum şimdide hamileyim çok şükür 3 evladım olacak
daisy__ Lop tavşanım vardı benim evlenmeden önce de kedi köpek kuş hepsine bakmışımdır ama şuan eşim karşı evde bakmama tavşanımı da çocuk olduktan sonra sahiplendirmek zorunda kaldım
1Ali daisy__ bende ilk evlendiğimde sokaktan kedi sahiplendim ne yaptıysak alıştıramadık eve çok mutsuzdu sürekli kaçıyordu en son gittiğinde bir dahada gelmek istemedi zorlamadım. Şimdi yine istiyorum eşim karşı çıkıyor biz kedi bakamıyoruz boşver dedi onun yerine balık almış🥲
Deletedmom_247 1Ali evet birazcık tombik bir oğlumuz vaaaar :) hepsinin tüyü kadar ömrü olsun inşalllllaaaah
daisy__ 1Ali ikna olmaz bacım oldum olası öyle eve hayvan hapsetmek bana göre değil özgür olsun dışarda besle diyor ama çok da seviyor iş yerinin önüne yuva yaptı 8 9 tane kediye bakıyor eve gelince yok bahçeli bi yere çıkarsak anınca o zaman diyo