gozdenur06 kahvesever__ amin canım daha fazla kilo almadan doğurursam doğumdan sonra diyet yapcam o malum pazartesi günleri başlıcam diyete😂
Deleted33000 gozdenur06 😂😂😂😂olsun kimi hamileyken aşermesi ile baya kilo veriyor yada sıfır kilo almadan doğum yapıyor stres yapma iştahın açılır bak 😂😂😂
gozdenur06 Deleted33000 önemli olan ilk üç aymış ne kadar az kilo alırsan o kadar iyiymiş şimdilik bu ilk 3 ayı 3 kilo ile atlattım inşallah dahada almam safi bebeğin kilosu olur
Yenibirannee Deleted33000 bende yeni granit yapışmaz tava aldım onu denemek için tavuk kızartacağım yanına pilav ve çorba 🌸
kahvesever__ Deleted33000 teşekkür ederim ama geceleri çok yemek yiyorum napıcam bilmiyorum geri kilo almaktan korkuyorum 😦
Deleted33000 kahvesever__ ay o bende de var ya gece yatacagina yakın mutfağı turluyorum ne yesem diye ama bazen oluyor hazır bıseyler bazende olmuyor inşallah almayız kiloyyu daha fazla
SMB Deleted33000 aynen ocaktalar Çok parçalanmasın diye düdüklüye koymadım şimdi de pişmanlık hissi 🥸🥸😁
gozdenur06 kahvesever__ 16 haftalıkken gel dedi ama sabredemiyorum bide ilk bebe olunca insan daha çok meraklı oluyo
HiravEmir Deleted33000 bende tavuk çıkardım but haşlayıp kızartıcm dünden kalan makarna var Bir de çorba çıkardım Ben yapınca çok yapıyorum buzluğa atıyorum hazır oluyor oyle 😍❣️❣️
gozdenur06 kahvesever__ sabrediyoruz bakalım erkekde olsa kızda olsa başım üstüne ama hep kız hissediyorum ve kız olsun istiyorum