Deleted33000 gozdenur06 hahahah baya da öyle ama Mevlana filan var gezebilecegin ama yemek kültürü çok güzel
Deleted33000 kahvesever__ sende inceciksin kız bende üç çocuk var bide eşim toplam dört çocuk etti yaşin kac
Deleted33000 balbocegii bir atasözü derki "kocam evde yok keyfim beyde yok"sende öylesin en güzel gün anneye kaynanaya gidilen gündür
Deleted33000 Deletedmom_247 çok severim lahana sarmasıni ama bitek kızımla yiyoruz eşim ve büyük oğlum kokusunu bile sevmezler o yüzden sende bir yada iki yaparim
Deleted33000 kahvesever__ yaa şeker hastalığı çok illet bişey ya daha yaşın da küçük ilaç kullaniyormusun
Deleted33000 gozdenur06 doğumdan sonra sıkı bı diyetle çözersin sen sana güveniyorum kaç haftaliksin peki doğum yakinmi
gozdenur06 kahvesever__ kilo vereyim öyle çocuk yapalım dedim eşime beni kumpasa getirdi ben zavallı korunuyoruz sanarken bi baktım çocuğum oluyo
gozdenur06 Deleted33000 kız Allah seni ne doğum yakınısı 13 haftalığım daha naneyi yidim ben kocam olacak herif kandırdı beni bi anda hamile kaldım kilo vercektim öyle bebe yapcaktım salaklığıma doymayım😂
Deleted33000 gozdenur06 😂😂😂😂olsun kimi hamileyken aşermesi ile baya kilo veriyor yada sıfır kilo almadan doğum yapıyor stres yapma iştahın açılır bak 😂😂😂