Deleted33000 SMB oh afiyet şifa olsun size hamileyken bende öyleydim bomba gibiydim doğurdum şimdi de bebeğim öyle aman ayaklarını sıcak tut sonrası Allah’tan gelen olur
Deleted33000 kahvesever__ kaç yasindalardi seninkiler benimki ilki 13 ikinci 10 yaşında üçüncü de 5 aylık bende 33 yaşındayım yarışmaya Konya’dan katılıyorum Mehmet Ali bey😂😂😂😂😂
kahvesever__ Deleted33000 oğlum 3 yaş 7 aylık kızım da 27 aylık🤣 Deleted33000 Mehmet Ali bey😂😂😂 Hahah hiç güleceğim yoktu 😂
Esma006 Deleted33000 baygınlık geçiricem yağlı baya 16 adet baklavalık yufka 2nadet böreklik yufka canım 8 tane baklavalık yufkayı her kata erittgiin yağı sürüyorsun ortaya ,yufka ve kaşar peyniri beyaz peyniri tekrar 8 kat baklavalık yufka bu şekil canım
Deleted33000 Esma006 oo ben yiyemem onu hem kolesterol var hemde bebeğimde süt alerjisi var beni baya aştı bu börek
Deleted33000 kahvesever__ evet yaparlar tahmin ediyorum valla ama ikisi birden büyüsün sen o zaman rahatlığı gör şaşarsın inanki
kahvesever__ Deleted33000 evet herkes öyle diyor bakalım daha istemiyorum da ikisi yeter rabbim olmayanlara versin inşallah gurbetteyim tek çocuk büyütmek doğum yapmak aşırı zor
Deleted33000 Esma006 hani insan neyi korursa o tatlı gelir derler ya bana şimdi süt ürünleri bı lezzetli geliyor sorma