Deleted33000 deletedmom43191 anladım canım rabbim sizlere bağışlasın benim ablamın 8 seneden sonra senin gibi üç tane arka arkaya oldu
Deleted33000 deletedmom43191 daha geçen sene iş yerindeki kamyonla bı arabaya sürtmüş 55 bin lira masraf ödedik kız bide maddi boyutu var
deletedmom43191 Deleted33000 evet oturduğum yer bide hep sanayi bölgesi fabrikadan çıkan tırlar hep sehir icinde geziyo 🙄 cok ürkütücü ben tek basina aractaysam kenara çekip yolun rahatlamasini bekliyorum tır asla telafisi olmayan kaza yaratıyo
SMB Deleted33000 hahhaaayy Gaz bitmiyor ki kız Gçhamilelikte hele nasıl artıyor Ama yemeği. Hafif olmuştu iki tabak yedik bebişmle 👌🤣
irmairma Deleted33000 benim bugün diziden görüp canım pizza çekti evde yapıyoruz ya kendimiz , baktım malzemeler var ama ilk defa yaptım daha önce hiç hamur mayalama açma vs yapmadım poğaça bile 😁 yaptım pizza şekilsiz oldu ama güzel oldu afiyetle yedik 😌
Deleted33000 SMB oh afiyet şifa olsun size hamileyken bende öyleydim bomba gibiydim doğurdum şimdi de bebeğim öyle aman ayaklarını sıcak tut sonrası Allah’tan gelen olur