Mutlubiriol
Aşkım ben ilk deneme 3 aydır korunmuyorum ama öyle yumurtalama günümü falan bilmiyordum 13 kasım da adet oldum 16 kasımda iyileştim ve yumurtalama günümü kaçırmamak için 17 kasımdan itibaren test de yaptım ilişkide yaşadım trendyoldan innovita ovülasyon testi alın yumurtalama günümü bulana kadar üst üste ilişki yaşadım onları da yazayım 17-21-24-25-26-27-28-30 kasımda ve 1 aralıkta ilişki oldu ben de 29 kasımda pik gördüm 30 kasım 1 aralığa bağlanan gece çatlama oldu ve ben 1 aralık sabahı da denedim bu arada her ilişkide ben sırt üstü eşim üstümde oluyordu bence sperm öyle daha çabuk ulaşır hemen boşaldıktan sonra hemen çıkartmıyordu 1 dk sonra yavaş çıkartıyor ben de hemen belime yastık koyup 15 dk uzanıyordum birde bi pozisyon var birgebeningünlüğü mü ne o kadın da ilişkiden hemen sonra bi pozisyon gösteriyor onu da yaptım sırt üstü uzanıyorsunuz ayaklarınız yere basıp hafif belinizi kaldırıyorsunuz 20 saniye o şekilde bekleyin bu şekilde hemen hamile kaldım🫢 biraz açık konuştum ama size yardımcı olmak isterim 😘