Prensannesi111 nerm629_ bu marka yalancı pozitif veriyor benimki çok belli ikinci çizgydi kan verdim negatif
Rojdiyebiri nerm629_ bu sabah ben de artımed yaptım aynen böyle çıktı kan verdim beta15 çıktı hamileyim bence yarın kan ver🫢
Rojdiyebiri Prensannesi111 herkese öyle vermiyor ben sabah yaptım silik çizgi çıktı beta verdim 15 çıktı hamileyim
belinayors Rojdiyebiri Rojin hanım benim de döngüm sizinle aynı 13 kasım da regl gördüm benim de 27 övülasyon günümdü bugün de regl günüm artımed test yaptım 2 tane ikiside silik pozitif verdi
zahidesgnl belinayors bir şey soracağım ayıp olur ama kusura bakmayın lütfen. Kadın üstteyken hamile kalabilir mi?
belinayors Rojdiyebiri bu yukardaki fotoraf benim. Testim kız kardeşim kendi hesabından paylaştı çok heyecanlıda benim adıma
Mutlubiriol Rojdiyebiri Ne zamandır deniyorsunuz bir de nasıl bir yol izledin lütfen bana da söyler misin çok istiyorum anne olmak 🥹
kaderpksyy Bnmde aynı marka adetim 3 gün gecikti net kırmızı çıktı acaba varmıdır yoksa gerçekten test mi bozuk
belinayors kaderpksyy benım kız kardeşimin 2 kızı var birde şimdı gebe o bütün çocuklarını artımed testle ögrendi
Rojdiyebiri belinayors var canım benimkide dün böyleydi insanların dediğine bakma bütün testler bozuk değil acile gidin kan verin 2 saate çıkar sonuç
zahidesgnl belinayors ay inanmiyorum 🥺 diş tedavisine başladım ve iki gün önce bi kaza yaşandı. Tam ovülasyon günüm yarın. Hamile kalmışmıyımdır 🥺