Meltemegemenburak Sareee aynen canım çok da korkmamak lazım hem doğum olunca çıkamıcaz bi süre mecburen
Gulsum50 Merveoz belkide rabbim az daha kilo alsinda kendini gelistirsin öyle gelsin siye bekletiyor. Vardir bi hayir.sabirsizlikla bekliyoruz. Dün bi arkadasim dogum yapti 3 nisandi aslinda erken gelmis minnacik 2300 gram
Gulsum50 Merveoz artik gelsin insallah senin minnos. Bende 40 doldurayimda ondna sonra insallah bana son 8 gün kaldi 😍
AamineAlyaaMom Meltemegemenburak bizmde son 6 dı. Gce 4 de nişanım geldi çok heycanlandm bakalm ne zamn gelecek bizim kız 😌
Duyguanneoluyor Meltemegemenburak son 46 da bizim kaldı çok korkuyorum doğumdan Rabbim yardımcımız olsun
Merveoz Burcumelisa banada suni dediler de bekleycem. Perşembe doktruma gidip bi nst ye bakcak tekrr cıkmazsa sancı sonra belli olur nolcagımız 😂
tuubiy Gulsum50 yok biz aynıyız😅 annem daha iki haftan var bence diyo 🤣 iyiyiz böyle biz ya evde vakit geçirmenin tadını çıkarıyorum 😅
Gulsum50 tuubiy bendede tik yok bugün tam 39 olduk 😂😂 senin son adet tarihin ne zamandi benimki 12 haziran
Gulsum50 Merveoz haber et emi merak ederim ay. Benimkide suan baya icerde dolandi durdu 😂😂😂 39u yenindoldurdum bakalim senin gibi bende cok beklicemmi