Sareee Meltemegemenburak aynen canım bnimde adet ağrısı gibi bide bacaklarım da var daha gelcekmiş gibş değil bakalım 🙈😄
Meltemegemenburak Sareee aynen cnm🙈Biyere çıkıyor musun gezmeye falan ben hem korkuyorum hem geziyorum😂🙈
Sareee Meltemegemenburak valla hiç durmuyorum diye bilirim canım havalarda güzel olmaya başlayınca cafe var arkadaşlarımın ordayım hergün uğrarım onlarda korkuyo buraya doğurcan son iki gün gelme bari diyolar😂🙈
Beyzan Meltemegemenburak ben pilates e gittim o gün annem aradı nerdesin dedi evin önünde yürüyorum dedim çabuk eve dedi pilateste olduğumu söylesem kavga ederdik 😂
Sareee Meltemegemenburak gez canım gez doktorum yürüyüş önerdi zaten gelmek istediği zamanı bilir bebişlerimiz ☺️
Meltemegemenburak Sareee aynen canım çok da korkmamak lazım hem doğum olunca çıkamıcaz bi süre mecburen
Batuhan2001 Son 11 ama hiç gelicek gibi değil.karnım çok yukarıda,bizde 40 ı görenlerden olucaz sanırım🤗
Gulsum50 Merveoz halami gelmedi 😂😂😂 yok ya kizla erkekle alakasi yok. Benim arkadasin kizi 41 haftalikken geldi birinin ogluda 38 haftada. Bende kisiden kisiye degisiyor ve bebegin yapisinada bakiyor bence
Beyzan Merveoz arkadasım kız bebeğine hamileydi Benden 1 hafta küçüktü bebeği baba hep önce sen doğur dedi onun kızı gayretli çıktı 37. Haftada geldi 😁