senayseven Stajyer Mali müşavirim ama şuan eşimin yurt dışı görevinden dolayı çalışmıyorum :) Asker olmak isterdim
hou Deletedmom_808 ingilizce öğretmeniyim ben öğretmen olmak istiyordum ama ingilizce değil branşta yanlışlık oldu 🤣
demirrleydi_ Deletedmom_808 hemşireyim anne olduktan sonra hemşireliği bırakıp anneliğe terfi ettim 😂
bilgedenizokaribal Deletedmom_808 avukatım, zaten avukat olmak istiyordum. Hayalimi gerçekleştirdim şükür
gunesimekardes Deletedmom_808 muhendis esiyim🤪 saka tabi ki de donemsel olarak muhendisim tam zamanli olarak anneyim😃 Muhendis olmak istemezdim ama ne olmak isterdim onu da tam bilmiyorum. Sagljkla ilgili bisey ya da ogretmen olmak istemezdim ama
kizinaasikanne Deletedmom_808 Bilişim Uzmanıyım Edebiyat öğretmeni olmak isterdim babam yüzünden bilgisayar okudum 😒
deletedmom43191 kizinaasikanne benim ablamın oğluda bilisimci baya kuvvetli guzel mesleğiniz var hacker gibisiniz herseye hemen ulasiyosunuz bende bilisimci olmak isterdim bazi konularda
Noyimommy Deletedmom_808 hemşireyim hem de çocuk hemşiresi şuan doğum iznindeyim bu ayın sonunda tekrar işime döneceğim 🥰
yasemincel65 Sosyal hizmet uzmanıyım, mesleğimi çok seviyorum ama atanma olmayınca insanın içine oturuyor hiç anlatmama gerek yok zaten şu anki gençlerin çoğu bu dertten muzdarip. Ben avukat olmak isterdim ama olmadı, hayırlısı artık.
elsa3534 Hayalim mühendis olmaktı, oldum da :) özel sektörde çalışıyorum. Hatta bi tane de bilgisayar mühendisi koca buldum okuldan 😆
Elliiiffff Deletedmom_808 sınıf öğretmeniyim, çocukluk hayalimdi mesleğime aşığım çookkkk seviyorum🥰🥰❤️❤️❤️