Deletedmom_808 Ben ev hanımıyım mesleğim Annelik 7/24 çalışıyorum (mesleğimden gayet memnunum 🥰) 😂 Doktor olmak isterdim Peki ya sizler mesleğiniz ne Ne olmak İsterdiniz 🤗
Deletedmom_247 Deletedmom_808 normalde İngilizce öğretmeniyim, fakat özel sektörde müdürüm. KEyfim yerinde çok şükür. 30 yaşındayım. Mühendis olmak istemiştim aslında keşke üni 1.sınıfta tekrar hazırlansaydım.
Srp53 Deletedmom_808 Türkçe öğretmeniyim fakat anneliğe atandım 😂lise yıllarıma dönseydim sağlıkla ilgili bir şey okumak isterdim.
canan_55 Deletedmom_808 aşçıydım bilgisayar programcısı oldum şehir değişikliği yaptım evlenince burda yapamadım o mesleği iş alanı yok en son güzellik uzmanı oldum bu yolda ilerlemeyi düşünüyorum 😁😁
mama26 Srp53 yaa bende Türkçe öğretmeniyim ancak atanamadım 🥹 şu an hamilelik sürecindeyim umarım kızım şans getirir de atanırım🤲🏻🥰
Daisyy000 Deletedmom_808 Grafik tasarımcıyım. Çok ciddi bi emekle ,çok çalışarak bu bölüme girdim ve hiç pişman olmadım, başa dönme şansım olsa yine bu mesleği yapardım 🥰
dalyaluna35 Hemsireyim, hayalim avukat olmaktı su an ise sadece çalışmamak istiyorum ev hanımı olmak istiyorum nasipse hazirandan sonra isi bırakacağım 😅