busra58344 Kızlar ilk oğlumda erkek olacağını öğrenmenin şokunun ardından sanki dünyadaki tek güzel erkek ismi Aras mış gibi gelmişti bidaha oğlum olsa asla isim bulamam diyodum😁 ikinciye hamileyim oda erkek :) aslında Mert ismini iki aydır söylüyorum ama bugün Poyraz ismi aydınlanmasıda geldi onada Mert ismiyle aynı eşitlikte bakıyorum galiba birisi Aras ve Mert ikiside 4 harf ama Aras ve Poyrazda uyumlu gibi sizde fikir verir misiniz sizce👀
busra58344 papatyakokulugece yaa hiç Poyraz tanımadım desem Arasımda estiriyor hayal edemedim şimdi siz öyle diyince🤣
papatyakokulugece busra58344 gorumcemin çocuğu poyraz kolik çıktı altı ay bas bas bağırdı hala bağırıyor yaşını geçmesine rağmen 😵💫
Poyrazayaz Benim ilk oğlum poyraz ama maşallah çok akıllı benim kuzum ikinci oğlum ayaz oda sessiz ve çok bilgin üçüncü oğlum atlas maşallah oda çok tatlı isimlerini çok seviyorum ♥️
3bebekliannee busra58344 benimde oğlumun ismi Aras şimdi 2.kez kız bebek bekliyorum eğer o da erkek olsaydı Asil koyacaktım 🥰
Elovee busra58344 neden uyumlu olmak zorunda ki çok saçma bence. 2 farklı birey 2 farklı karakter 2 farklı hayat yaşayacaklar neden birbirine yakin isimler konulur ki anlamıyorum
Anneyim20 1PrensAnnesi Oğlumun adı Aras Salih Bu erkek olsaydı Uras olucaktı Aras Uras çok uyumlu bence