esilaceranduman ilaydagkk1 ben aslıhankalkaymaza gidiyorum gayet memnunum kendi kliniği var medar hastanesi ile çalışıyor muayene ücreti 2500 tl ulturasyon cihazı felan gayet güzeldi ilgilenmesi enerjisi pozitifliği güzel bir gebelik geçirmenize yardımcı oluyor gerçekten
queenofrose ilaydagkk1 beyhekim de gülten demirsoy a gidiyorum. Takipli hastası olunca daha sahipleniyor, ilgileniyor gbı geldi bana. Çok güleryüzlü biri değil ama eğitmi çok iyi. İlgili.
Cerenak Adatip/ Ertan Zan da takipliydim, doğumumu da kendisinde yaptım. Ebeler Yenidogan hemşireleri de çok iyiydi.
elasyg ilaydagkk1 ilknur gezgin kuşcu çok harika bir doktor ilaydacım, ultrasonunu diğer doktorlar dahi ona gidin diyormuş çok iyi renkli görüntüde veriyor dört boyutlu, bilgisi tecrübeside çok iyi
ilaydagkk1 elasyg aynen bende onu gördüm instagramdan takibe aldım bu gebelikte düşük yaptım inşallah sağlıkla ilerleyen gebeliklere nasip artık
kucumen kavalakurabiyesi o emekli olmadimi riskli gebelik takibindeydim sonra gitti iyi bir doktordu gercekten
kucumen kavalakurabiyesi heee özele geçmiş cnku öyle okudum bı yerden emekli oldu diye devletten emekli olduysa demek