ilaydagkk1 Hem özel hem devlet hastanesi memnun kalınan güler yüzlü iyi kadın doğum doktoru söyler misiniz özellerde eğer biliyorsanız muayne ücretiyle birlikte olursa daha iyi olur
ela1128 ilaydagkk1 ben devlette günay duman a gitmiştim oğlumda çok memnundum Ağustosta hamile kalmıştım Sami kemik e gittim ama hiç memnun kalmadım sonrasında da kürtaj oldum şimdi tekrar hamile kalsam bende kime gideceğim hakkında bir fikrim yok
mavikelebek54 ilaydagkk1 muayene ücretlerini şu an bilmiyorum ama Remzi Eren kendi muayenehanesi var gayet iyi bi doktor.Adatıpta Yusuf Türk var o da iyiydi. İkiside ılımlı açıklayıcı davranıyorlar insanı tedirgin etmiyorlar sevecenler.Medarda Meryem kumbaşlı var arkadaşım gidiyor memnun.
Glhayat_54 ilaydagkk1 eğitim arastırma devlet hastanesi “Doktor Melih Demir” şiddetle tavsiye ederim..
esilaceranduman ilaydagkk1 ben aslıhankalkaymaza gidiyorum gayet memnunum kendi kliniği var medar hastanesi ile çalışıyor muayene ücreti 2500 tl ulturasyon cihazı felan gayet güzeldi ilgilenmesi enerjisi pozitifliği güzel bir gebelik geçirmenize yardımcı oluyor gerçekten
inodnod Özel Beyhekim hastanesinde Gülten demirsoy a gidiyorum çok memnunum kendisi çok kibar ve ilgili bir doktor. Testleri devlet hastanesinde yaptırıyorum 2400 tl randevu ücreti
ilaydagkk1 inodnod ultrasyon cihaz kalitesi nasıl peki 5 haftalık gebeliğim devlet hastanesine gittim çıktı vermedi kaliteside baya düşüktü
inodnod ilaydagkk1 her gittiğimde çıktı alıyorum devlet hastanesinden bir tık daha iyi. Ama ultrason kalitesinden ziyade doktor hanım hamilelik ile ilgili tüm süreci ben sormadan tek tek anlatıyor bilgilendirme yapıyor.
ilaydagkk1 ela1128 bende doktor arayışındayım devletteki doktorumdan memnunum ama cihaz çok kötü ve hastane de eski aynı zamanda özeldende takipli olmak istiyorum
ela1128 ilaydagkk1 nasıl yani devlet hastanesinden bahsediyorsunuz değil mi hastane eski derken 5 senelik bir hastane orası ben eski kadın doğumda doğum yapmıştım arkadaşlarım yeni de yaptı hepsi çok memnun kalmıştı
ilaydagkk1 inodnod hemen bakayım geçeyim düşşncesşnde değil anladığım kadarıyls canım ilgili diyorsun düşünücem bu doktoruda
inodnod ilaydagkk1 evet deneyebilirsin ben memnunum 5.haftadan itibaren beraberiz kendisiyle, yaptırmam gereken testleri zamanı gelince söylüyor ona göre devlet hastanesi ya da sağlık ocağında yapıyorum sonuçları gösteriyorum
ilaydagkk1 inodnod bende şuan 5 haftalığım daha önce kimyasslım oldu o yüzden ekstra evham yapıyorum :)
ilaydagkk1 ela1128 eğitim araştırmayıda araştırıyorum fakst birkaç doktora gittim memnun kalmadım o yüzden boşverdim gibi orayı 🤷🏻♀️
ela1128 ilaydagkk1 ben Kürtaj sonrası yenikentte Nihat çetin diye bir doktora gittim kontrole o kadar tatlı dilli bir doktordu ki yanında asistanı da çok tatlıydı özel gibi ilgilendi deneyebilirsiniz biraz uzak kalıyor ama çok memnun kalmıştım herşeyi tane tane anlatmıştı.
ela1128 ilaydagkk1 ben arkadaşımı ziyarete gttim odalar güzel tertemizdi hastanede tanıdığınız vs varsa bu arada özel tek kişilik odaları da var özel hastane gibiydi kocaman geniş bir odası vardı arkadaşım hastanede çalışıyordu