kubra5441 greybrde orta seviye bi kansızlık var hemoglobinin 11.5 üstüne çıkması lazım. Doktor farklı bi ilaç verir muhtemelen doğumunuzda yakın çünkü. Özel hangi ilacı kullanıyorsunuz bende özel ilaç alıyorum
vahsikelebekk greybrde kolestrol gebelikte zaten yükseliyor , yükselmesi ön görülen bişey en doğru tavsiyeyi doktor verir benim de 300 çıkmıştı hamur işi meyveyi azalt demişti o kadar 🌿
vahsikelebekk greybrde çıkmayınca çıkmıyor ya ilaca rağmen 2 ayda 8den 6ya düştü ferritin, demir serumu aldım ben de 2 doz, çok yorgunluğun nefes darlığın vs varsa doktora mutlaka söyle çiçek gibi yapıyor takviye 😂
1cemre Kansızlığınız var, demir ilacı kullanmanız lazım. D3K2 demir değil d vitamini. Ferrum, oroferon, gynoferon, ferrosanol gibi bir ilaç kullanıyor musunuz? Normalde gebelere bunlar gibi bir demir takviyesi de başlıyorlar.
aboutbehis greybrde Son zamanlarda mide bulantilariniz kusmaniz var mi? Kaniniz gercekten dusuk bir de haftaniz doguma yakin bu dogumda size sikinti olusturabilir, doktorunuz demir hapi veya demir enjektesi baslamali.