greybrde 6 tane değerim referans dışı diyor ne düşük anlamadım randevuma daha var anlayan yardımcı olur mu acaba
semsem150 greybrde neyin ne olduğu yazmıyor ki canım :( açıklaması hepsinin tam kan sayımı(hemogram), detaylı yazan bi görüntüsü var mı?
deletedmom43191 greybrde hemogramda neyin ne olduğu yazmıyor ama senin kolesterol tavan yapmış biraz yağlı şeylerden uzak dur
vahsikelebekk Çok da aman aman referans dışı değil sınırlara yakın değerler bence kötü bişi yok ama siz chat gptye sorun ne ne demek tek tek anlatıyor
vahsikelebekk greybrde kolestrol gebelikte zaten yükseliyor , yükselmesi ön görülen bişey en doğru tavsiyeyi doktor verir benim de 300 çıkmıştı hamur işi meyveyi azalt demişti o kadar 🌿
Ceku256 greybrde canım hgb 9 civarı biraz kansızlık var diğer değerlerde hep kansızlıkla bağlantılı olanlar. Demir baktılar mı o da düşük olabilir
semsem150 greybrde kansızlık ile bağlantılı çoğu canım. Bi uzman ile görüşsen iyi olur. Ferritin b12 gibi değerlerine de bakmak isteyebilir. Geçmiş olsun 🌸🙏
aboutbehis greybrde Son zamanlarda mide bulantilariniz kusmaniz var mi? Kaniniz gercekten dusuk bir de haftaniz doguma yakin bu dogumda size sikinti olusturabilir, doktorunuz demir hapi veya demir enjektesi baslamali.
greybrde Ceku256 demir gebeliğim başımdan beri kullanıyorum özel aldım birde nasıl düşük oluyor anlamıyorum
vahsikelebekk greybrde çıkmayınca çıkmıyor ya ilaca rağmen 2 ayda 8den 6ya düştü ferritin, demir serumu aldım ben de 2 doz, çok yorgunluğun nefes darlığın vs varsa doktora mutlaka söyle çiçek gibi yapıyor takviye 😂
kubra5441 greybrde orta seviye bi kansızlık var hemoglobinin 11.5 üstüne çıkması lazım. Doktor farklı bi ilaç verir muhtemelen doğumunuzda yakın çünkü. Özel hangi ilacı kullanıyorsunuz bende özel ilaç alıyorum
greybrde semsem150 doktor randevum haftaya ozmana doğurmuş olmazsam iyidir sağlık ocağına sorum bir yoksa