eses0606 hse 25 haftalık olunca doğum yapmış bebeğim küvezde susuzluktan gelişmesi yavaşlamıştı demişti bana ama sağlıklı demişti su naklini karından devamlı mı veriyorlar
eses0606 hse kaç gram olduğu söylemedi ama susuzluk gelişim geriliği yapıyor benimde normalde 550 gr olması gerekirken 400 Gr şuan bebeğe kilo aldıran besinler var yeşil mercimek patates gibi onları yiyorum bende sende yesen bebiş kilo alır inşallah sağlıklı doğsunda erken doğan bir çok bebek doğduktan sonra kendini topluyor dua etmekten başka yapabileceğimiz başka birşeyimiz yok Allah yardımcımız olsun
eses0606 hse merhaba aklıma geldiniz nasıl oldunuz inşallah herşeyyolundadır sizde bebeğinizde iyisinizdir ?
3bebekliannee hse Çok geçmiş olsun bol su için havuç yiyin bol bol bebeğe kilo aldırmak için kaşar peynir muz avokado ceviz tüketin inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 🙏🏻
hse eses0606 şuanda 20 haftaya geldik suntakviyeleri yapılıyor ara ara inşallah kucağımıza almkata nasip olur
Elailelale hse Allahım sağlıkla vaktinde kavuştursun inşallah. Gebelik şekeriniz yok ise şeker de artırıyor diye biliyorum bol su meyve vs.
birthecene hse Çay, kahve, Kola türü şeyleri anında kes bol sıvı tüket vücuttan su atılmasına sebep olan şeyleri yazdım uzak durmalısın arkadaşımda da bol bol çay içip su içmeyen biriydi aynı böyle bir durumla karşılaştık
hse Zahide_Asmin ara ara su takviyesi yapılıyor onun dışında düzenli kontrolere gidiyorum şuan evdeyim bir buçuk aydır bu şekilde devam ediyoruz inşallah bu bir kaç haftayida atlata bilirsek güzel olacak 23 haftam bitiyor yarın Allah ol derse olur duanızı eksik etmeyin lütfen 8 yılık Hasret
sema0526 hse ablamın bebeği 26 haftalık doğdu 700 gramdı şu an yanında 🥰 hiç canını sıkma yiyeceği içeceği varsa zaten Rabbim nasip ediyor sen iyi olursan bebeğin de iyi olur havuç suyu ve deveci armudu ye suyunun artması için bebeğin kilo alması için de muz kaşar peynir meyve tüket bol bol ve en önemlisi durumun varsa hemen Bi küçük baş hayvan kes şifa kurbanı diye bebeğe niyet al inan şifa kurbanı çok işe yarıyor Rabbim o kurbanın akan kanı hürmetine bebeğini korur 🥰🤲🤲🤲
Zahide_Asmin hse rabbim daha da iyi etsin inşallah 8 yıllık hasretiniz inşallah mutlulukla taçlanir.30 haftaya kadar en azından ilerlerse iyi olur ama daha erken haftalarda doğup yaşayanlar var.moralinizi bozmayın Rabbim ol derse en güzel şekilde olur.kefir muz ceviz havuç armut tüketin .hem bebek kilosu ve suyu için
hediyedaghan hse benim oğlumda o durumu yaşadık ama benimki anne karnında idrar kanalı kapanmıştı ne yaptıysam olmadı 35+5 de doğum yaptım ve şu an 3 yaşında 🧿 3 operasyon geçirdi hepsi kapalı çok şükür herşey yolunda bana da 21. Haftada söylediler