hse bebeğim 23+2 şuan normal hamd olsun 1 aralıkta 1 kere karından su eklemesi yapıldı ve su seviyesi sınırda şuan diye tekrar yapmadılar bende kesede sızdırma çıkmadı çok şükür herşey yolunda gidiyor sadece 3 hafta kadar susuz kaldığı için gelişme geriliği oluşmuş her ölçüsü 2 hafta karın ölçüsü 3 hafta geri çabuk gelişsin haftasına diye birçok şey yiyip içiyorum ama en önemlisi bu süreçte gerçektende moralmiş bunu anladım sizde çocuğunuz için içinizi rahat tutmaya çalışın Allah’a bırakın ya kuddüs esmasını her kontrolde çekiyorum belki sizede işe yarar Allah sizede şifa versin inşallah sizin kesede sıkıntı olduğu için serum takviyeside verebilirler size sizin gibi bir hasta vardı hastanede ve sürekli serum vererek yaşama sınır haftasına kadar tuttular sonra doğum yaptırdılar bebek sağlıklıymış, hatta 34 . Haftaya kadar bile bu şekilde duran varmış sizinde inşallah bebek sağlıklı şekilde doğacak bebeklerimiz bizden vazgeçmedi onlar yaşadıkça hep umudumuz var inşallah Allah sağlıklı şekilde kucaklarımıza almamızı nasip etsin