mystery94 26Seyma26 Esma006 halefsu kızlar 0 çıktı sonuç ya doktorumu arıcam şimdi 11 gün geçti hala olmadım
halefsu mystery94 aradın mı peki kuzum Allahım büyük boşver kendini rahatlat ileri için kaygı üzüntüyle yorma kendini🤲
Esma006 mystery94 ara canım en azından regl olman icin birşey önerir diğer ay inşallah hayırlı haberlerini alırız
mystery94 halefsu aradım kuzum sabah 9:30’da hemen gel bakalım dediler neden bu kadar geç daha olmadın diye sabahtan gidicem
Seraymesut mystery94 bende İzmir Yeşilyurt ta gidiyorum gebeysem hangi doktora gidiceksin bildiğin doktor var mi
mystery94 Seraymesut canım bende kan için fln yeşilyurt a gidiyorum ama kendi doktorum özel alsancakta şerife yılmaz dikayak bak istersen çok iyi
mystery94 Esma006 inş canım benim sağolasın bi ümitleniyorum ama 0 görünce bi üzüldüm yine bakalım 11 oldu geçeli 11 kasımdan bugune 42 gün
Seraymesut mystery94 valla 10 tane doktor var hepsi ne bakıyorum hangisi gebe polikinligiyse ona alıyorum ilk ine umut beye gittim ama seda Akgül Kavurmacı iyimis bulursan ona gör birde Dilek uysal
mystery94 Seraymesut bende ilk öyle ordaki doktorlara gidiyodum canım da doktor beni çok oyaladı teşhis koymadı her gittiğimde asistan çıktı oyüzden özele geçtim mecburen
Esma006 mystery94 ultrasonda görüldü benimde tek sıkıntım geç yumurtluyorum 17-18.gunlerde doktor aşırı da değil dedi ama inşallah geçer canım seninkide rabbim sağlık versin öncelikle ❤️
Esma006 mystery94 yok şuan bu ay ovulasyon testi yaptım 9 gün kaldı regle yok ya yunurtlama göremiyorum eylülden beri ovulasyon ilerliyorum Ekim’de kimyasal oldu kasım da 17.gundd yumurtladim bu ay yok yumurta ileri pcos fln değilim