1234smgl Tomriscvn eğer Li özelse ultrason cihazları çok iyi zaten erkek çocuklar 13 haftada belli oluyor hatta 12 haftada
mercanne Tomriscvn tahminde bulunabilir en azından öğrenince mutlaka yaz bekliyorum 🤭 sağlıkla gelsin 💕
Tomriscvn 1234smgl Eşimde çok umutlu kesin öğreniriz diyor bende erkek hissediyorum gibi hayırlısı bakalım 😊
Es07 gozdenur06 ben hem özelde, hem devlette, hem perinatolog tarafından detaylı ultrasonda cinsiyet hepsinde aynıydı
Bu0 gozdenur06 dün ben devlete gittim normalde özel takipliyim doktora sordum cinsiyet tahmini varmı dedim daha belli olmaz 6 hafta sonra anca belli olur dedi bu ayın sonuna doğru tekrardan kendi doktoruma gidecem
sehertanyeri gozdenur06 devletin ultrason cihazları biraz kötü o yüzden çok net erken tahmin edemiyor doktorlar değişir diye 14. Haftamda gittim hala daha erken diyor bu hafta özele gidicem bende cinsiyet için sırf
Tomriscvn gozdenur06 canım sanırım Ankarada yaşıyorsun ben medicalpark keçiörene gidiyorum orayı düşünebilirsin yakın oturuyorsan eğer muane ücreti en son 2000 tldi