Havin49_ semiii yani cnm sen erkek istiyorsun diye o şekilde adette olmuş gibisin Rabbim gönlüne göre versin
Nurcanlsn Zeynepefem bir kızımız var ikincisi erkek olsun istiyorduk biraz üzüldüm sanki ama kendimi de kötü hissediyorum böyle düşündüğüm için önce sağlıklı olsun sonrası da çok önemli değil
Zeynepefem Nurcanlsn öyleyse haklisiniz insan 2 cinsiyeti de istiyor benimde bir oglum var ikincisi kiz olsun cok istedim cok sukur allah nasip etti inşallah size de erkek nasip eder 💗🙏🏻
semiii Nurcanlsn bende ilk gebelik kız olunca oynayanlar oldu garipsedim ya. Başından beri erkek istiyorduk tabi en önemlisi sağlık
kizinaasikanne semiii bizde en başından ikinci kızımızı bekliyorduk ama erkek olduğunu öğrendik 😊 neyse sağlıkla gelsinler minnaklar ❤️
luna01 semiii Size pipisini gösterdiği fotoğraf var mı acaba. Bana %95 erkek dedi bende bacak arasını dolu gördüm ama değişmesini çok isterdim😂
luna01 semiii Ay ben bi ayırt edemedim fotoğrafı benim profilimdede var bacak arası bakarmısınız burdan dönme şansı var mı😂😂