semiii Ben başından beri erkek hissediyorum beni görenler Duyanlar vardır ama 16.haftada doktor bana%100 kız dedi Bunun değişme payı var mı aranızda daha sonradan böyle olup da erkek olan var mıydı ?
Hurricane semiii arkadaşımın bebeğine 7 aya kadar kız dediler, her şeyi hazırdı. Sonra bir gün doktora gitti ve puf, erkek çıktı 😂 ama tabii belli olmaz, siz kendinizi alıştırın. Ya da illaha öğrenmek istiyorum derseniz başka bir doktora da görünebilirsiniz.
senos15 semiii 14. Haftada doktorum kıza benziyor demişti 17 de kesin erkek dedi oğlum oldu şimdi yine gebeyim 12. Haftada erkek dedi ama değişir diye pek inanıp kaptırmadık
azrayalin Bende hep kız hissediyordum. Rüyamda da 2 kere gördüm ama erkekmiş. 2. Oğlum geliyor değişmez dedi 16. Haftada 🥰 Kaç haftalıkken soyledi doktorunuz ?
semiii azrayalin 15 haftada pipisine kadar gösterdi bana 16 haftada da %100 kız dedi ama şey 15 haftada yumurtalıkları yoktu 16′da iner aşağıya dediydi 😊
luna01 semiii Size pipisini gösterdiği fotoğraf var mı acaba. Bana %95 erkek dedi bende bacak arasını dolu gördüm ama değişmesini çok isterdim😂
Dinolisoo semiii değişmesi nadiren olan bir durum ya. 100% dendiyse dönmez. Bende hep erkek hissettim rüyalarımda 2 kere erkek gördüm tüm çin takvimleri diğer takvimler erkek diyordu belirtiler dahil erkekti ama kızım olacak. 13 de kız dedi ben biraz daha bekledim ne olur ne olmaz diye. 17 hafta kontrolde kesinleşince alış verile başladım 😂
senos15 semiii banada şuan %90 diyor ama 11 haftada genital tam oluşmadığı için emin olamadık bide bacak arası boştu yani neden erkek dedi anlamadım haftaya başka doktora gitcem memnun kalmadık zaten o doktordan
semiii Nurcanlsn kız bana 16.haftada %100 kız dediler değişme ihtimali yok gibi ama umut ediyor insan. Birde kızın olacak diye oynayanları görünce, ama alışıyorum yavaş yavaş ta 😅
Havin49_ semiii yani cnm sen erkek istiyorsun diye o şekilde adette olmuş gibisin Rabbim gönlüne göre versin