mucizemizibekliyoruzz Deletedmom_195 hayatımda böyle saçma şey duymadım. Bebeği 9 ay karnında taşıyan anne. En çok onun hakkı var.
irmairma Mbozkurt bu doğuran annelerin neden hakkı olmuyor anlamıyorum işte , eşiniz nasıl müsade eder tamamen iş onda , biz kadınlar ne desek boş demek ki bu da değersiz hissettiriyor insanı çoğuna bile isim de söz hakkı olamaması
Mbozkurt irmairma erkek olursa sen koy demiştim kıza kesinlikle karışmayacaksın diye kesmiştim önden kaynanam her oğlunun çoçuğuna kendi adını koydurmaya çalışıyor 2 si koymasına rağmen benim eşimden de çok ümitli herkese diyormuş kızı olursa benim adımı o koyar diye Rabbim bunuda erkek verdi kız olsaydı ismini ben belirlemiştim şimdi birazda oyüzden çok sesim çıkmıyor
hd_d Deletedmom_195 ayy ne kadarr yanlışş sen bebegin annesisin sen onu karnında taşıyorsun zorluklarını sen çekiyorsun ama lafa gelince hal amnemin sjnir oluyorum boyle adamlara ya vallahi
Deletedmom_195 hd_d inanın ki lohusa ikende son 2 düşükte de kimse yardımcı olmadı birlik yaşadığımız halde
irmairma Deletedmom_195 değiştirmen mümkün değil zaten canım öyle bir anne varken oğlundan ne beklersin
akkoyun21 Deletedmom_195 Ama böbürlenmek için söylemedim beğenerek eşime söyledim oda güzel olduğunu söylüyordu, yani illa olacak yada eşim koyamaz diye değil 😊 yanlış anlaşılma olmasın . Rabb’im hepimizin evlatlarını bağışlasın 🤲🏻
Deletedmom_195 akkoyun21 Amin cümlemizin estağfurullah benim nazarımda zaten her zaman hak annenindir
Talentedmom Deletedmom_195 anne babada bitiyor izin vermeyin çünkü doğuran anne çok pişman olabiliyor ya da çocuk büyütünce ismini beğenmiyor genelde eski tarz isim koyulduğu için En başında söyledim kimseyi karıştırmam diyene kendi tarafımı ne eşimin tarafını
Deletedmom_195 Talentedmom anne istese bile baba yok derse o öyle kalıyor özellikle eşinizin annesi oğluna baskı yapıyorsa
hd_d Deletedmom_195 anladm canım üzme kendini ya kiyamam sana benn esinle konusmayi denedin mi sakince ben bebegi taşıyorum bulantı kusma herseyini ben cekiyorum bir anne olarak benim hakkim degil mi gibisinden
Talentedmom Deletedmom_195 eşiniz kabul etmeyecek iş onda bitiyor ikinizin ortak kararı olmalı mutlaka ortak bir noktaya gelirsiniz isim konusunda
Zeyneplemutluluk Deletedmom_195 ben koydum hep hayalini kurmuştum. Şimdi tekrar hamileyim eşimle beraber düşünüp koyacağız. Anne ve babadan başkasının koyması da saçma geliyor bana. Kendi ailem de bu şekilde düşünüyor abim ve yengem birlikte karar verip koydu olması gereken budur. Öneride bulunurlar beğenirsin beğenmezsin sana kalmış ama direkt olarak da ben koyacam diyemez kimse.
Deletedmom_195 Zeyneplemutluluk bende öyle düşünüyorum biz de abimin oğluna isim koymadık yengem kendisi seçmişti sonra büyük abimiz yanına bir isimde ben koymak istiyorum dedi yengem ve abim de kabul ettiler ama şuan benim ki çok farklı ki sadece Kendi isim koyacağım diyor
borulcem Deletedmom_195 genel olarak çok kararsız bir insanım ama eşimin fikirleri hoşuma gitti bende beğendim ortak karar olarak onun beğendiği isimleri koyduk
zeyka Deletedmom_195 2 kızımın adını ben koydum şimdi de oğlumuz olacak aklımda bi isim var doğum zamanı belli olacak yine benim dediğim ismi koyar diye düşünüyorum 😆
Zeyneplemutluluk Deletedmom_195 ne diyeyim en başta eşiniz buna karşı gelecek. Kaynınızın ölmüş çocuğunun ismini koymak da çok saçma. Ne alaka yani çok istiyorsa kendileri doğurup tekrar aynı ismi koysunlar. Bizim burda ölen kişinin ismini koymak bazılarına ters yani onun kaderini yaşar derler batıl tabi de kabul etmezler. Eşimle bende ailemizde yakınlarımızda olmayan isimleri tercih ediyoruz