Deletedmom_195 bir heyecanla görümcemin ilk çocuğuna aklınıza gelecek her şeyi a dan z ye her şeyi almıştım ya her şeyi anne bebek çantası yenidoğandan 1-2 yaşına kadar olan şeyler,takık olduğunu bildiğim için her şeyi %100 pamuklu almıştım. Neyse,bebek doğdu tabi aradan zaman geçti gelip gidiyoruz ama ben hiç çocuğun üzerinde aldığım hiçbir şeyi görmüyorum,zevkliyimdir de yani gerçekten hem marka aldım LCW bebek bölümü,zara,hm vs aklınıza ne gelirse tüm doğum yapmış arkadaşlarıma aldığım her şeyin daha iyilerini aldım düşünün ki arkadaşlarım falan hepsi giydirdi çocuklarına hepsi giydirdikçe teyzesi bak diye fotoğraf attı neyse.
Tabi ben bu durumu farkettim giydirmiyor yani farkındayım eşime sordum oda giydiriyordur sen görmüyorsundur dedi neyse dedim uzun bir aradan sonra aldığım her şeyi attığını ve başkalarına verdiğini öğrendim. O kadar üzüldüm ki lanet olsun dedim içimdeki insan ve bebek sevgisine dedim gerçekten. Keşke atmasaydı hepsini bana verseydi de ben bebeğime hepsini kullanırdım hepsini (şuan bebeğim yok). Eşim o dönem bebek arabasını ben alacağım dedi zavallı kocamın maaşının 5 katı bebek arabası aldırmıştı düşünün. Şimdi benim bebeğim olsa ondan gram hiçbir şey istemiyorum.Eğer alırsada bildiğiniz çöpe atacağım her şeyi bunu eşime de söyledim hatta. Onun bu yaptıkları yüzünden çocuğunuda sevesim gelmiyor inanın o kadar çok soğudum.
diyeceğim o ki sizin çocuğunuza çöp almamış insanlara siz neden bir şeyler almak için çabalıyorsunuz?