İst anadolu yakasında hangi hastanede dogum yapacaksınız🤗
Benim doktorum Kenan bey doğum ücretleri de değişiyor her doktorun birbirinden farklı. Kenan beyin 4000 tl vajinal doğum sezaryen doğumu 5000 epidural farkı da +650
mom02636 hayırlı olsunnnn :)) hangı doktora denk geldınız ümranıye devletde??? odalar 2 kısılık zor olmadımı bebek emzırırken flan gıren cıkan?? yaa bende devlet le ozel arasında cok kararsızımm cok ::::(((((((((((((((((
Emsey hastanesi pendik doktorum canan yılmaz torun internette okuduğum yorumlara güvenerek gittim ve gebeliğimin başından beri gidiyorum 32 haftalığım
1umutturyasamak merhaba eski yorumunuza denk geldim de mehmet serdar gülşeni neden önermediniz acaba ?
Ben küçükyalı delta hospitalda doğum yapacağım doktorum o hastane ile anlaşmalı 🥰 19+1 olduk bugün 🤩
KaderAdnan ben ilk doğumumu Kartal Lütfi Kırdarda yaptım ve doğumuma Sahra Sultan kara doktor girmişti memnundum ama bu ikincisi gene öyle memnun kalır mıyım bilmiyorum
Pendik Medical Park, Nilüfer İmamoğlu Durmuş ile yapacağım Allah nasip ederse 💙22. Haftadayız oğluşumla. İlk doğumum olacak çok korkuyorum 😨
Ezgiadgzldmr merhaba doğum yaptınız mı erdem hastanesinde nasıldı