Hanimeller ilayda1616 aaaa sen tam tersine çalışma hayatının tadına sonuna kadar varmak istıyorsun 😂😂😂😂 neden hiç böyle çalışma hevesim olmadı benım hep zorla işe giden bir insanım 😂
kartanesi___ Hanimeller ben 34 dediysem aktif olarak 34’e kadar çalışacağım yani aslında izne 37. haftada çıkacağım çünkü ben öğretmenim ve 34’ken 15 tatile gireceğiz zaten çalışmıyoruz o 2 hafta🤣okul tekrar açıldı mı 37 oluyorum o zaman çıkacağım izne
Hanimeller kartanesi___ inşallah yaaa ocakta yasa yürürlüğe girecek yazmışlar da dün yatıp kalkıp dua ediyorm 😂
peroksizom Benim de gözüm hiç kesmiyor ama sonrasında rapor alma şansım çok zor, uzatabildiğim kadar uzatacağım ama 24. Haftadayım şimdi bile çok zorlanıyorum Allah yardım etsin
Nazlicann1993 Hanimeller 32 de çalışır raporu aldım aman ne var ki iyiyim çalışırım diye 34. Haftada bacak ve bel ağrısıyla mahvoldum 34. Haftada çalışamaz raporuna çevirdim 😂
gunesimekardes Hanimeller ilkinde maddi olarak rahat olmama ragmen 37 ye kadar calistim. 2. De borclarimiz olmasina ragmen 32.de birakacagim. Kizimla basbasa gecirecegum son vakitler. Bir de cocukla cok yorucu oluyor ben 4 yasla cok zorlaniyorum sizinki 2 yas bir de… Allah yardimcinjz olsun
Hanimeller gunesimekardes aynı benım düşüncedesin kızımla geçireceğimiz başbaşa olan zamanları daha güzel değerlendirmek istıyorum
ylnydgd Hanimeller 30 oluyorum yarın. Dün konuştuk doktorla çalışacağım evet raporu yazacak. İzne doğum sonrası daha çok ihtiyaç olacak, bebeğin anneye ihtiyacı olacak neredeyse 2 aylık bi izin kaybetmek istemiyorum. Bi sorun oluşmazsa kanuni son süreye kadar devam çalışmaya
bltt Hanimeller yani farzedelim çalıştım 5 haftasını doğumdan sonraya mı aktarıyorlar ? Benimde işim masa başı rahat eğer bir sorun olmazsa çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum