1000114383540251 ah herkesin farklı işte inşaAllah döner canım ben de daha kal diye telkinde bulunuyoruö🙈
Nişanım geldi dualarınızı bekliyorum
ZeynepSare dondu ama daha ne nisan var ne sancı senin nasıl erken geldi
ZeynepSare Hayirlisiyla kucagina alirsin inwAllah canim🙏🤱 durun ne yerdee noldu? geldimi bebiw?😄😄😄
Rabbim yardımcın olsun bir nefeste inşallah kavuşursunuz 🤗
1000114383540251 benim gebelik şekeri enfeksiyon filan olunca tetikledi bide hastane işleri için merdiven inip çıkmıştım haplarla bu haftaya kadar gelebildik
AyselSamil nişan geldi de haftam erken suyum da olunca doktor biraz daha dursun dedi sancılarla evimde bekliyorum bakalım biraz daha gelmemesini🙈😅
Tgctgcsygl amin inşaAllah cümlemize canım sağol 🤗😘
Valla sorma inip çıkmadığım merdiven yürümediğim cadde sokak kalmadı😂😂😂yemediğim hurmalarr ama olmuyor olmuyor😂😂 canı sağolsun napalım demekki daha erken gelmek için özgür bebek ne zaman isterse rabbimin izniyle o zaman gelsinlerr☺🙏🙏🙏🙏
ZeynepSare Dualarimiz seninle ❤
Thesra Amin canım valla kalsın bakalım öyle yada böyle çıkacaklar🤗
Sara sağol canım 😘♥
Aynen canım benim 😘😘😘
Hahah benim geleli 4. Günüm tık yok 😂 39+3 üm
YamurKarabulut sancın hiç mi yok 😳😬
Allah yardımcınız olsun.
ZeynepSare bebiş naz yapıyor desene😂😂
Arya92 amin inşaAllah sağolasın 😘
AyselSamil başından beri nazlı sorma 🤦🏻♀️😅
ZeynepSare söyle pazartesi gece 3 gibi nişan geldi ilk o annregl benzeri ağrım oldu sonra geçti . O günden beri ara ara kanama oluyor ara ara regl benzeri ağrım oluyor . Ama nst de sancı çıkmadı açılmam da yok . Doktorum ikinci dopum da 2 gün içinde gerçekleşir ama ilk oldupu için bilemeyiz dedi. Yarın tekrar kontrolüm var .. ama sancı düzenli olmadıkça suyun gelmedikçe ya da şiddetli bi kanama yaşamadıkça önemli değil dedi.. bilmiyorum ne olacak sürekli diken üstündeyim ve korkuyorum aklıma gelince 🙁
YamurKarabulut benim şuan düzenli gibi hayırlısı bakalım kanamam devam ediyor