Busranur_mnts Es07 park yatak anne yanı olan elele madre aldım puseti görümcemden ödünç aldım kullanım süresi kısa diye bebek arabasını da kabin boy aldım kraft star
Busranur_mnts Es07 ilk bebek cinsiyeti kız benim de herşeyi tamam puseti ödünç aldım elele madre beşik aldım kraft star kabin boy araba aldım kıyafetleri vs tamamladım şifonyer aldım daha gelecek 2 haftaya o gelince de hastane çantasını falan yapıcam
Es07 Busranur_mnts Çantaları hazırladım ben Gardrop yolda bekliyoruz Beşik geldi kurulmadı henüz ama İkisini birlikte kurarız diye bekliyoruz
Busranur_mnts Es07 normal doğum olarak ilerliyoruz en son bebek baş gelişti inşallah ters dönmemiştir bu sıralar hareketli 😅 herhangi bi sıkıntı olmazsa normal doğum istiyorum inşallah
esrashnn01 Es07 bizim beşiğimiz hediye geldi canım ebebek ahşap olan model park beşiğimiz huggy bebek arabamız mamma ama bizde iki bebek arabası var biri hediye geldi sonradan yurtdışından hangisinden memnun kalırsam onu kullanacağım
Gokturkmom_ kartanesi___ Bagi kullanıyorum memnunum diğer bebek arabası hakkında fikrim yok yorum yapmayım o yüzden 😍