Es07 Merhaba kızlar 28.haftamız bitiyor yarın Henüz hiç bir şey almadım Beşik nereden baktınız? Ebebek ve Trendyol baktım fikir edinmek için Puset hangi markalar baktınız ? Önerileriniz neler Neler aldınız ? Acemi anneye yardım 🤗
Gokturkmom_ Es07 park yatak elele madre ,puset civil baby enzo bebek arabamız ile uyumlu,bebek arabamızda bagi neo2
adatuna Es07 Beşik / huggy en sade park yatak bence 1 yaşa kadar kullanılıyor park yataklar rahatlıkla Puset maxi cosi Oto koltuk cybex
irem7406 Es07 park yatak ve bebek arabası Kraft aldım park yatak Kraft pr tiger modeli bebek arabasıda Kraft kenya
Es07 Gokturkmom_ park yatak mı alsam diyordum 5 yıl kullanacaksa ahşap alsam dedim Boyasız daha iyi bebek için sağlıklı diye düşündüm Henüz karar veremedim
Gokturkmom_ Es07 ahşap bence gereksiz ya park yatağı bırakınca direk bazaya geçip kenar korumalıklardan alabilirsiniz 🥹 hem park yatağı istersen kaldır gitsin yer de kaplamıyor
Es07 myangelson deniz49 HafVel Teşekkür ederim fikirleri değerlendireceğim Sağlıkla gelsinler inşallah
deniz49 Kasım ayı boyunca bebeğin her şeyini aldım ben, 26 haftalık hamileyim. Kanz sleepside park beşik, kanz V-Go2 bebek arabası pusetli. Şuan arabanın fiyatı 10 bin tl arttı ama o zaman uyguna gelmişti.
HafVel Es07 sağlıkla gelsin minik. Park yatak Prego Arabası ve puseti kraft Tokyo plus Arabada ben 360 derece dönen ve az yer kaplayan istiyordum. Kraft yılların markası ve kaliteli. Kraft almasaydım Elele rotante diye bir araba var istediğim özellikler onda da vardı ama kullanıcı yorumu çok az kalitesi nasıl bilmiyordum ve o yüzden kraftı tercih ettim. Park yatağımız da anne yanı oluyor. Dönence ve alt açma aparatları yok. Bilerek istemedim. Çünkü alt açmayı onun üstünde kullanabilmem için hep anne yanı kolunu düzeltmem gerekecekti ve kullanmam diye o modellerden almadım kalitesi çok güzel ve aşırı büyük.