Esra995 Arkadaşlar başvurdum onaylandı 20 gün snra PTT ye gittim hala yatmamıştı şimdi e devlet ve ilk öğretmenim uygualmasindan yatıp yatmadigi gözükmüyor sadcee başvuruya tiklayabiliyorum gerisnde bomboş sayfa açılıyor
rainbowdash Esra995 başvuru onaylandıktan 1 ay sonra falan yatıyor sen bşraz daha bekle tekrar sor pttye
hakkah24 Esra995 5000TL den bahsediyorsanız Ptt değil halkbankasından alacaksınız. Açıklama kısmı boşsa henüz işlemdedir.
Cinarsaitinannesi Esra995 doğumdan önce nasıl başvuru yapıyorsunuz canlı doğum olmalı ve çocuğun tcsi çıkmalı diyorlar
rainbowdash Esra995 doğumdan önce nasıl yaptınız kız ben doğum yaptıgım halde sisteme hemen düşmedi başvuramadım kimlik çıkarmadan
rainbowdash zetabloom e devlete girip arama yerine doğum yardımı başvurusu yazıyorsunuz zaten sizi yönlendiriyor ama doğum yapıp bebeğin kimliği olması lazım yoksa çıkmıyor çocuğun bilgileri
dilaradoyan Esra995 siz farklı bir şeyden bahsediyorsunuz sanırım. Hangi kurum veriyo sizin söylediğiniz yardımı?
Cinarsaitinannesi Esra995 ama burada herkes doğumdan sonra başvuru yapılıyor dedi çocuğun tcsi olmadan kimliği çıkmadan olmuyormuş bende şimdi 31 haftalığım doğumu bekliyorum