mucizem__ civciv3542 görürse söyler büyük ihtimalle ama kesin bir şey demez ihtimal der bizim gelin 11 haftalıkken erkek dedi 15 haftalıkken kız dedi 20. Haftada detaylı ultrason da kesin erkek olduğunu öğrendi
4567788 İlk çocuğumda ikili tarama testi için muayeneye gittiğimde doktor pipisini gördü erkek dedi. 12. Haftada. Ama taramayla bi alakası yok muayene esnasında baktı
minnosss58 civciv3542 Benim ikili test sonucunu almaya gittigimde tekrar ultrasonla bakınca doktor cinsiyetini sordum kız olduğunu söyledi henüz 14 15 haftaliktm yanlış hatırlamıyorsam haftamı
makbule2025 civciv3542 benimde bugün 2li testim vardı 12+5 haftalığım. Takipli doktorum kız gibi duruyor ben öyle gördüm dedi ☺️ değişir mi bilmiyorum aranızda tahminde bulunup değişen var mı acaba?
minnosss58 makbule2025 benim 12. Haftamda %70 kız dediler şuan 20. Haftam bitmek üzere hala kız olduğunu söylüyorlar değişmedi bizimki ☺️
nkkl minnosss58 bana hala cinsiyet söylemedi inşallah söyler 25 inde gidicem 16+4 olucak o zaman söyler mi acaba şu an 14+3 teyim gittiğimde 13+4 tü erken dedi
minnosss58 nkkl siz devlete mi gidiyorsunuz özele mi genelde devlet kolay kolay söylemiyor tam emin olmadan
annekiz6141 civciv3542 yurt dışında da böyle test var ne testi bilmiyorum ama mesela o zaman cinsiyet belli oluyor kuzenim yaptırmıştı acaba burda da varmı böyle bişey yani türkiye de bilmiyorum hiç valla 🤷♀️