rainbowdash civciv3542 ikili taramada sadece kan alınıyor bide normal ultrasondan bakıyor her zamanki gibi cinsiyet daha belli olmayabilir 15. Haftada falan anca netleşir
mucizem__ civciv3542 ikili tarama dediğimiz şey kan alma değerlere bakma cinsiyeti öğrenmek için ultrasondan bakıp görmesi lazım oda belli olursa taramayla alakası yok yani
Es07 16.haftada normal ultrasonda 18. Detaylı ultrason işe perinatolog cinsiyetleri aynı söyledi bize
yellowchick Ben ikili taramada ultrasonda öğrendim cinsiyeti doktor%70 doğru çıkıyor dedi öylede oldu ama tabi değişende varmış
Asyaalin civciv3542 ikili taramada ultrasonda detaylı bakıyor doktor benim doktorun tahmin olarak söylemişti doğruyduda
ozlemyilmaz60 Ben 3 gebeliğimde de ikili tarama testinde yani 12 haftalık olduğumda doktorum tahmin ederek söylemişti tabi usg bakıyor ikili tarama da hem kan hemse usg yapılıyor yani doktor söylenebilir tabi özelse tahmin yapabilir
mucizem__ civciv3542 görürse söyler büyük ihtimalle ama kesin bir şey demez ihtimal der bizim gelin 11 haftalıkken erkek dedi 15 haftalıkken kız dedi 20. Haftada detaylı ultrason da kesin erkek olduğunu öğrendi