LadyX osimdiannee ayyy her gün cebelleşmeyiz böyle umarım 🥲 şey görmüştüm bebeğin üstünde tersten durup plank hareketindeki gibi emziriyorlar en son o pozisyonu deneyecektim yaa varya ne kadar zormuş annelik 😅 belim koptu bugün
LadyX kurkmantosuzmadonna tamam canım çok sağ ol ben de ısrar etmeyeyim sakinleştirip oynatıp ilgisini dağıtayım sonra tekrar denerim
Daisyy000 LadyX Aynı süreci aynı ayda bende yaşadım canım. Üst kısmını komple soy, bebegide çırılçıplak soy, o şekilde sarılın,öpüşün ,bol bol ten teması yap.. Sütünü sıkıp göğsüne sür kokusunu bol bol alsın 😌
LadyX Daisyy000 ay niye böyle yapıyor bu bebelerimiz yaaa 🥲 burada hava buz gibi hasta olacak diye korkumdan soyamam ki yaa
Bu0 LadyX valla canım o 4 ay atağı çok fena oğlumda mama içmezsiniz hiç uyurken vermek zorunda kalırdım
Havin49_ LadyX aşkım inşallah en kolay şekilde geçirirsin ben 4. Ayı görmediğim için bilmiyorum oğlum 3 ay oda tek tük emdi
LadyX Balbebek012 kız biz cidden super womanız 🦸🏼♀️ kas yaptım zaten 😅 tam bir kucak bebesi olunca emzirmeyi de öyle deneyeceğim zaten şarkı uydurmak bizim işimizz
Elliiiffff LadyX aayyy Allah yardımcın olsun canım, oğlumda da olmuştu her yolu denedim en son çare duşta emzirmiştim sonra eski düzene dönmüştü. Duşta sevip öpüp kokladıktan sonra su bana gelirken oğluma gelmezken emzirmiştim burnuna su kaçmasın diye. Tuttu çok şükür, sonra karnı doyunca bir daha reddetmemişti
ErsBegAs LadyX aşkım birlikte duşa girmek ve duşta emzirmek bizde çok işe yarıyor, bir de yorganın altında ten tene temasla uyuyor memeye gelmek istiyor o zaman da
LadyX ErsBegAs çocuğun ağzına burnuna su kaçar diye korkuyorum veya kayar düşürürüm diye 🙈 ayyy kafamda dönen senaryolar. Ama en çok işe yarayan duş sanırım yaaa
Momygueen LadyX yaa kıyamam benim bebişte yeni banyo yaptı uyutuyorum şimdi 4 ay 15 günlük 🐥 inşallah emer sen stres yapma rahat ol bebişede yansır umarım💐
LadyX osimdiannee kesinlikle yaaa 😅 çok ilginç bir şey. Azıcık gülümsüyor havalara uçasım geliyor mutluluktan 😍
Momygueen LadyX bende 4. Ay atağında değil ama 5 haftalıkken yaşamıştım o zamanlar bide yeni doğum yapmanın psikolojisiyle zordu ama geçti şükür